Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arena centrală a Academiei Hagi, omologată pentru meciurile ediției 2021/2022 a Ligii 1

ro

24 Jun, 2021 14:06 6046 Marime text
 
 
  • Acolo va susține meciurile oficiale de acasă Farul Constanța în noua stagiune.
 
La Complexul Sportiv al Academiei Hagi, de la Ovidiu, a avurt loc ședința de omologare a stadionului central al bazei, în vederea disputării partidelor din sezonul 2021/2022 al Ligii 1.

Pe respectiva arenă va susține Farul Constanța partidele oficiale de pe teren propriu.

Au fost verificate amănunțit toate zonele și sectoarele din incinta și exteriorul arenei centrale, constatându-se că se întrunesc toate condițiile prevăzute în regulament și solicitate de LPF, se arată pe site-ul oficial al clubului de pe litoral. 


La inspecție au participat Constantin Stăteacu (director juridic LPF), Radu Victor (referent competiții FRF), Sorin Rondak (reprezentant deținător drepturi TV), Mihai Orzan (director adjunct DSJ Constanța), Vana Nelu (director Pambu Security), precum și reprezentanți ai Grupării Mobile de Jandarmi Constanța și ai ISU Dobrogea. Din partea clubului Farul Constanța au participat Constantin Stamate (director organizare, ordine și siguranță), Decebal Curumi (manager servicii stadion) și Costin Anton (administratorul stadionului central).

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii