Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arbitrul Laurențiu Ciuchiță, bătut cu bestialitate în timpul unui meci. A fost transportat la spital

ro

08 Oct, 2017 20:07 5770 Marime text
Laurențiu Ciuchiță, arbitru în lotul Ligii a 3-a, a fost bătut de către un jucător în timpul unui meci disputat duminică, la Pasărea, între echipele ACSO Pantelimon și AS Viitorul Petrachioaia.

Arbitrul a explicat cum a ajuns să fie bătut: "Un jucător de la Petrachioaia l-a înjurat ca la ușa cortului pe un adversar și i-am dat cartonaș galben. Câteva minute mai târziu, când scorul era 2-1 pentru Pantelimon, același jucător a făcut un fault imprudent, i-am dat al doilea galben și l-am eliminat.”

Jucătorul însă a reacționat violent și l-a amenințat pe arbitru.


”În acel moment m-a amenințat: ”Nu scoate cartonașul că te omor”. Jucătorul respectiv, pe care îl cheamă Alexandru Tâcmeanu, mi-a dat un pumn în tâmplă, am căzut, iar acolo, jos, mi-a mai dat încă vreo trei pumni. Mi-a rupt și cartonașul galben. Era minutul 35. Polițistul care era la teren pentru asigurarea ordinii publice nu a intervenit. Nici măcar nu l-a luat pe agresor să-l ducă la secție. I-a luat doar o declarație, în care jucătorul a spus că eu i-am băgat mâna în gât. Incredibil așa ceva. Jocul a fost întrerupt. Am ajuns la vestiar dus pe brațe de jucători, eram semiinconștient. Am fost dus cu ambulanța la Spitalul Pantelimon, unde am făcut ecografii la cap și cervical. Mi-am scos certificat medico-legal. Îl dau în judecată pe jucătorul-agresor, iar banii respectivi îi voi dona unei case de copii".


Potrivit România TV, Laurențiu Ciuchiță, în vârstă de 28 de ani, este profesor de educație fizică și sport la Școala Sf. Silvestru din București.

Sursă foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii