Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APOEL Nicosia, adversarul Viitorului din Champions League

ro

19 Jul, 2017 22:19 1334 Marime text
Miercuri seară s-a disputat, în Luxemburg, manșa retur dintre Dudelange și APOEL Nicosia, din turul secund preliminar al Ligii Campionilor. După ce în tur APOEL se impusese cu 1-0, returul a revenit tot ciprioților, cu același scor (1-0). Unicul gol a fost marcat de atacantul belgian de origine portugheză, Igor de Camargo 40-pen.

Echipa aliniată de APOEL în Luxemburg: Waterman - Milanov (61 Artymatas), Merkis, Rueda, Lago - Bertoglio, Vinicius, Morais, Ebecilio - de Camargo (80 Pote), Oar (72 Vander).

Cu scorul general de 2-0, APOEL Nicosia s-a calificat în turul III preliminar al Ligii Campionilor și a devenit adversarul Viitorului pentru dubla manșă care are drept miză prezența în Play-Of-ul celei mai prestigioase competiții europene.

Prima manșă a dublei confruntări dintre FC Viitorul și APOEL Nicosia este programată miercuri (26 iulie), de la ora 21.00, pe stadionul Central din Complexul Academiei Hagi. Clubul campion al României va oferi toate detaliile despre achiziționarea biletelor pentru meciul de la Ovidiu în cursul zilei de joi (20 iulie).
 
Sursa: fcviitorul.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii