Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Aplaudată la scenă deschisă! Simona Halep, oaspete de seamă la Călăraşi. Un nou titlu de cetăţean de onoare pentru campioana din Constanţa (galerie foto)

ro

28 Nov, 2018 14:06 2467 Marime text
Constănţeanca Simona Halep, locul întâi în clasamentul mondial al tenisului feminin, a sosit astăzi la Călăraşi, pentru o serie de activităţi care îi sunt închinate.  

În parteneriat cu Comunitatea Aromână din România - filiala Călărași, reprezentanţii Primăriei Municipiului Călărași au întâmpinat-o pe marea campioană la sosire.

Programul evenimentului de astăzi cuprinde o vizită în biroul primarului Daniel Ștefan Drăgulin, urmată de prezența în Sala de Spectacole Barbu Știrbei la un program artistic oferit de comunitatea aromână, înmânarea titlului de cetățean de onoare, declarații de presă și o sesiune de autografe.

Simona a fost însoţită la Călăraşi de părinţii săi şi de alte persoane apropiate, iar apariţia sa în sala „Barbu Ştirbei“, la spectacolul ansamblului „Iholu“, a cules aplauze la scenă deschisă.

Toată sala a scandat „Si-mo-na! Si-mo-na!“.

Prezenţa campioanei la Călăraşi a fost apreciată drept un eveniment istoric pentru municipiu.

Simona Halep a mai fost declarată cetăţean de onoare de municipiile Constanţa, Bucureşti şi de oraşul prahovean Buşteni.

UPDATE:

Simona Halep a primit pe scena sălii de spectacole titlul de cetăţean de onoare al municipiului Călăraşi, iar toţi cei din sală au intonat Imnul Naţional al României. 

În primul rând, vreau să vă mulţumesc că aţi venit astăzi aici. Mulţumesc pentru primirea frumoasă şi pentru titlul de cetăţean de onoare. Chiar dacă afară ninge foarte tare, pentru mine e o zi frumoasă. Mă bucur că am venit la Călăraşi, la acest frumos eveniment. Mai sunt puţine zile până la Ziua Naţională a României, astfel că spun şi eu acum La Mulţi Ani, România!, a declarat Simona Halep.   


Sursa foto: Facebook (Primăria municipiului Călăraşi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii