Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunțul Simonei Halep, după eliminarea de la Turneul Campioanelor "Am nevoie de o vacanță pentru a uita de tot"

ro

02 Nov, 2019 15:36 3479 Marime text

Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, după 0-6, 6-2, 4-6 cu Karolina Pliskova, însă campioana noastră a făcut un anunț îngrijorător după meci, precizează digisport.ro.

Având în vedere că nu a jucat de o lună înainte de finalele WTA, din cauza problemelor de sănătate, românca a resimțut din plin impactul cu efortul uriaș depus.

"Cad în bucăți, am dureri peste tot. Dar e normal, am fost accidentată în Asia. Apoi nu am putut juca deloc. Cât am fost acasă chiar nu m-am putut mișca. De aceea mă bucur că am putut să joc aceste trei meciuri tari la cel mai înalt nivel.

Sunt mândră de felul în care am răspuns la munca de săptămâna aceasta și cea trecută. Am nevoie de o vacanță pentru a uita de tot, apoi voi fi gata pentru extrasezon și pentru pregătire", a declarat Simona Halep, potrivit Gazetei.


Simona Halep a terminat sezonul 2019 cu înfrângerea în fața Karolinei Pliskova, iar acum a intrat în vacanță. Totuși, ținând cont că așteptările ei de la Australian Open sunt foarte ridicate, Simona Halep a pus la punct strategia prin care va pregăti, alături de Darren Cahill, primul Grand Slam al anului viitor.

Astfel, după câteva săptămâni de vacanță, urmează pregătirea în București, la clubul Stejarii, în urma căreia sperăm că sportiva din Constanța se va afla la 100% din punct de vedere fizic, înainte de 2020.

De notat e că Simona nu va fi prezentă în Australia înainte de cele două turnee la care va participa în țara natală a lui Darren Cahill.


”Cu siguranță nu voi face pregătirea în Australia. Este foarte greu pentru mine să stau acolo atât de mult. Australia nu este o opțiune”, a spus Halep, într-o conferință de presă.

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 

Citește și:  ​Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii