Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț de ultimă oră al Simonei Halep, despre noul antrenor

ro

17 Nov, 2018 15:42 2471 Marime text
Darren Cahill și Simona Halep au pus capăt colaborării pe care o aveau din 2015, scrie digisport.ro

Imediat, s-au avansat mai multe nume cu posibili înlocuitori ai antrenorului australian, însă nicio variantă nu a fost aproape de a se adeveri.

Simona Halep a ținut să pună lucrurile în ordine în ceea ce privește toate aceste zvonuri.


"Sunt încă în vacanţă, m-am gândit, dar nu voi avea antrenor perioada următoare, vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi. Mă simt bine, am jucat de două, trei ori , nu am avut dureri dar nu am jucat la un nivel maxim. Sper să fiu bine şi să nu mai am dureri", a spus Simona Halep.


Simona Halep a spus că, deși a anunțat că și-ar dori să câștige turneul de la Wimbledon, nu acesta va fi principalul obiectiv al anului.

"Am fost întrebată care ar fi turneul preferat după Roland Garros. Am spus că Wimbledon, dar asta nu înseamnă că îl voi câştiga sau că este principalul obiectiv. Principalul obiectiv este sănătatea şi să fiu cât mai bună pe teren, să progresez la cât mai multe treburi", a mai spus Simona.


Simona Halep a vorbit și despre faptul că finala cu Sloane Stephens de la Montreal a fost desemnat meciul anului în tenisul mondial.

"Pentru mine meciul anului a fost finala de la Roland Garros, dar şi meciul cu Stephens de la Montreal a fost deosebit, a fost foarte greu şi pot să spun că a fost mai greu fizic meciul acela decât fionala de la Roland Garros. Dar emoţional, cu siguranţă finala de la Roland Garros mai puternică. Am revăzut-o de multe ori, nu ştiu exact de câte ori, dar de multe ori", a mai spus Simona Halep.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii