Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul Marian Pană speră la prima victorie „Suntem Farul Constanţa, Academica Argeş va avea meci greu“

ro

12 Sep, 2014 00:00 2567 Marime text
Aflată pe locul 7 în clasamentul seriei întâi a Ligii a II-a, FC Farul întâlneşte, mâine, la Constanţa, de la ora 11.00, liderul ACS Academica Argeş. Partida contează pentru etapa a treia a campionatului, iar ambele echipe sunt neînvinse până acum. Dacă „marinarii“ au două egaluri, oaspeţii, care şi-au fixat ca obiectiv promovarea, au câştigat ambele meciuri.
 

Atât Farul, cât şi Academica au fost eliminate, marţi, din faza a V-a Cupa României după prelungiri. Farul a cedat pe teren propriu cu o altă pretendentă la promovare, Săgeata Năvodari (1-3), în vreme ce echipa argeşeană a fost învinsă cu 2-1 în deplasare de Chindia Târgovişte, formaţie de Liga a III-a. Academica a utilizat însă mulţi jucători care au evoluat mai puţin până acum şi s-a ales şi cu două eliminări, Venţer şi Puşcaş. De cealaltă parte, Farul nu îl poate folosi mâine pe mijlocaşul Robert Neagoe, căpitanul din meciul cu Săgeata, în care a primit cartonaş roşu.
„Cu siguranţă, vom avea un meci foarte greu. Academica e o echipă bună, care trage la promovare şi care am înţeles că joacă bine. Însă vom încerca să ne facem jocul şi să ne punem în valoare calităţile, pentru că suntem Farul Constanţa. Sperăm să obţinem prima victorie, ne dorim trei puncte la fiecare meci. Un lucru e cert însă: oaspeţii vor avea meci greu cu noi. Eliminarea din Cupă implică şi o suspendare a lui Neagoe, care e un jucător important pentru noi. Sper să găsesc formula ideală să-l înlocuim pe Robert, ca să putem să ne luptăm de la egal la egal. Avem mulţi tineri în lot, 11 din 27 de jucători. Trebuie să crească şi ei pe lângă echipă, dar cu victorii, întrucât pe un fond de înfrângeri nu te dezvolţi normal din punct de vedere fotbalistic. Prin evoluţiile noastre, încercăm să nu ne facem de râs. Până la urmă, în viaţă e important să ai demnitate şi să nu-ţi fie ruşine de ceea ce eşti“, a declarat antrenorul principal al Farului, Marian Pană.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii