Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul Marian Pană - „Cu Neagoe şi Bardu în teren, lucrurile vor sta altfel la Farul“

ro

30 Sep, 2014 00:00 2438 Marime text
Marian Pană, antrenorul FC Farul, nu i-a putut folosi în ultimele etape pe cei mai experimentaţi fotbalişti din lot, mijlocaşii Cristian Bardu (34 de ani) şi Robert Neagoe (32 de ani). Primul s-a accidentat la un antrenament şi absentează de trei săptămâni, în vreme ce Neagoe a primit o suspendare de două etape în urma cartonaşului roşu încasat în partida din Cupa României cu Săgeata Năvodari. Dacă Robert a revenit în echipă în disputa de sâmbătă cu Gloria Buzău, reintrarea lui Cristian în formula Farului se amână. Jucătorul a început antrenamentele, dar încă nu e pus la punct cu pregătirea fizică, iar la partida cu buzoienii nu a figurat în primii 18.

„De la începutul campionatului, nu i-am putut folosi meci de meci pe cei doi. În condiţiile în care avem în lot mulţi tineri, experienţa lor ajută mult echipa. De altfel, revenirea lui Neagoe s-a cunoscut în jocul Farului la partida cu Gloria Buzău. Cu Neagoe şi cu Bardu pe teren, lucrurile vor arăta altfel“, a declarat Marian Pană.

După ce au urcat trei locuri în clasament (de pe zece pe şapte), în urma victoriei zdrobitoare de la Constanţa cu Gloria Buzău (4-0), prin care au ajuns la şase puncte, „marinarii“ susţin următorul meci de campionat tot pe teren propriu, cu ACS Berceni (locul zece, cu cinci puncte), sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 11.00.

„Normal, vizăm victoria, pentru a urca în continuare în clasament“, a mai spus Marian Pană, completat de golgheterul Farului, Marco Enciu: „Jucăm la victorie în orice meci, cu atât mai mult în partidele de acasă. Sper să marchez din nou“. „Van Basten“ a înscris de două ori contra echipei buzoiene, având cinci goluri în cinci meciuri jucate la Farul, performanţă cu care împarte cu Marius Ene (ACS Academica Argeş) şi cu Marius Matei (Rapid CFR Suceava) prima poziţie în clasamentul golgheterilor seriei întâi a Ligii a II-a.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii