Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul Ion Barbu le-a făcut un cadou fotbaliştilor Farului după egalul cu FC Voluntari

ro

02 Dec, 2014 00:00 1764 Marime text


FC Farul a obţinut un rezultat bun în compania liderului clasamentului seriei întâi a Ligii a II-a la fotbal, FC Voluntari, meciul de la Constanţa încheindu-se la egalitate, 1-1. Antrenorul Farului, Ion Barbu, şi-a respectat promisiunea pe care le-a făcut-o jucătorilor săi, aceea că le va acorda o zi liberă dacă bat sau fac egal, astfel că ieri „marinarii“ au stat acasă.


Echipa constănţeană va juca ultimul meci din acest an cu Gloria Buzău, sâmbătă, în deplasare. Ca de fiecare dată în ultimele runde, Farul va avea şi în această confruntare probleme serioase de lot. Claudiu Popa (care a primit roşu cu FC Voluntari), Băjan (accidentat), Ciobanu şi Ivănică (cumul de cartonaşe galbene) sunt absenţe certe. Accidentaţi cu FC Voluntari, Ochia şi Plămadă au şanse mici să joace la Buzău, în vreme ce Miulescu, şi el cu probleme medicale, e cu semnul întrebării.
În faţa acestei situaţii, Ion Barbu nu dezarmează însă. „Nu mergem dezumflaţi la Buzău, pentru că, în ciuda problemelor noastre, tot 11 la 11 se joacă. Va fi şansa celor care au evoluat mai puţin până acum“, a declarat principalul Farului.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii