Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorii Farului vor să schimbe din temelii lotul actual „Mi-a fost rușine”

ro

10 Apr, 2014 00:00 2579 Marime text
Chiar dacă a plecat surprinzător de la meci în minutul 73, antrenorul principal al Farului, Ștefan Nanu, a anunțat că nu intenționează să-și dea demisia, planul său vizând reconstrucția echipei. Doar dacă nu se va face acest lucru, atunci va renunța. „Am părăsit banca tehnică din respect pentru suporteri și pentru club. Nu pot sta să-și bată joc jucătorii de mine. Voi avea o discuție cu patronul Giani Nedelcu. Jucătorii au fost blazați. Nu se poate face nimic cu ei, de aceea vreau să reconstruim lotul”, a spus Ștefan Nanu, prin intermediul secundului său, Narcis Mohora. „Nu pot spune că am asistat la un joc de fotbal din partea băieților noștri.

Nici nu-i putem numi fotbaliști. De la mulți dintre ei aveam pretenții, dar atitudinea lor a fost jalnică. 20 de fotbaliști termină contractul la finele acestui sezon și bănuiesc că nu-i mai interesează Farul. La fel s-au comportat și la Suceava. Păcat, noi am venit să facem treabă, dar nu suntem ajutați de jucători. Ștefan Nanu va discuta strategia cu paronul Giani Nedelcu. Îmi pare rău de el și de suporteri. Am încercat să facem ceva, dar atitudinea jucătorilor a lăsat mult de dorit. Mi-a fost rușine că am stat pe banca Farului cu asemenea atitudine, de neînțeles, a jucătorilor”, a spus și Narcis Mohora. Acesta a adăugat că, în perspectiva play-out-ului, Nanu a vorbit cu patru jucători de la Universitatea Craiova pe care vor să-i legitimeze, urmând să discute cu ei și Giani Nedelcu.

„Rămânem și în cazul retrogradării”

„Dacă rămânem cu lotul actual, e greu de crezut că mai putem face ceva. Așteptam altceva de la jucători precum Apostol și Bumbac, fotbaliști experimentați, cu meciuri la Liga 1. Să nu poți da o pasă și să cazi în genunchi, asta e lipsă de respect față de fotbal. Jucătorii nu pot, dar nici nu vor. La fel se comportă și la antrenamente. Sunt nepregătiți fizic. La primul antrenament cu noi, au făcut febră musculară, iar când am lucrat pe plajă, unii s-au ales cu rupturi musculare”, a mai spus Mohora, care a arătat că atât el, cât și Nanu vor să rămână la echipă și în cazul în care Farul retrogradează. „Însă, n această situație, trebuie alți jucători”, a mai punctat Narcis Mohora. „Am meritat victoria. Băieții au depus un efort mare. Echipa a arătat destul de bine, a avut determinare și atitudine. Sunt mândru de jucătorii mei”, a declarat antrenorul Dunării Galați, Costel Enache.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii