Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenor nou la echipa feminină de baschet Phoenix Ştiinţa Constanţa

ro

19 Sep, 2019 10:05 2064 Marime text
Oficialii echipei feminine de baschet Phoenix Ştiinţa Constanţa au anunţat că a fost numit un nou antrenor, Carmin Popa, în locul lui Predrag Stanojcic.

La vremuri noi, oameni noi!

După doi în care am bifat împreună cele mai mari performanțe din istoria clubului și ale baschetului feminin constănțean, a venit vremea ca drumurile noastre și cele ale antrenorului Predrag Stanojcic să se despartă către noi provocări. Îi mulțumim cu această ocazie fostului nostru tehnician, urându-i totodată să aibă parte de tot succesul pe care și-l dorește, și îi spunem „Bine ai venit“ în familia Phoenix Stiinta Constanta lui Carmin Popa. Împreună vom face tot ce ține de noi pentru a prezenta onorabil pe prima scenă a baschetului feminin din România și vom căuta să scriem o nouă pagină în cartea de onoare a Constanței, se arată pe pagina de Facebook a Phoenix Ştiinţa.

Ce ne propunem anul acesta? Este clar că echipa Constanţei anul trecut a fost surpriza campionatului. Au reuşit adevărate minuni, şi în campionat, şi în Cupa României. Anul acesta, schimbăm puţin tactica. Vrem să creştem tinerele jucătoare din Constanţa, care, fie vorba între noi, sunt foarte multe care pot face pasul spre Liga Naţională. Ca să le creştem, trebuie să avem răbdare, să le dăm minute, să le dăm şansa să se antreneze alături de jucătoare importante, de la care pot să înveţe şi pas cu pas şi să reuşim să le promovăm şi, de ce nu, în câţiva ani să fie un port drapel al oraşului Constanţa. Fiecare oraş trebuie să aibă emblema lui. Dacă, la tenis, Halep este emblemă nu numai locală, ci şi internaţională, puterm să facem şi din jucătoarele din Constanţa acelaşi lucru. Vreau ca publicul să înţeleagă că poate veni la sală să vadă un spectacol şi pe fetele din Constanţa cum cresc şi să facem şi surprize, a punctat Carmin Popa.   


Sursa foto: Facebook (Phoenix Ştiinţa Constanţa)   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan 19 Sep, 2019 11:00 Deci, este cam clar ! Spre deosebire de campionatul trecut, cand s-a incercat sa se faca performanta adevarata, editia aceasta vom fi pe undeva "pe jos"! In loc sa se evolueze spre obiective ambitioase, vom fi martorii inca unei echipe constantene care se complace in mediocritate! As vrea sa aud si eu o data pe cei care conduc echipele constantene din toate sporturile, declarand ca vor sa CASTIGE campionate, cupe, sa mearga pana in fazele finale ale cupelor europene (aici, intr-adevar, e mai greu, dar este totusi posibil, daca vrei!), si nu tot placa asta cu "sa crestem jucatori, sa avem rezultate onorabile, sa facem surprize", etc. Sa crestem jucatori pentru ce ? Ca sa mearga la alte echipe care fac intr-adevar performanta ? Sa ii crestem pentru altii ? Si aici, la Constanta, sa avem doar echipe care practica " sportul de masa", gen Daciada, cu 3-4 spectatori prin tribune, veniti acolo ca la teatru si care habar nu au despre ce se joaca pe teren ? Ar cam trebui reconsiderata optica asta ciudata de a face sport de performanta - la Constanta vrem echipe care sa se bata la titluri, nu care se complac in mediocritatea "cresterii de jucatori" !