Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis conduce cu 2-0 în finala Diviziei A1 Andrei Spânu - „Încă nu suntem campioni“

ro

25 Apr, 2015 00:00 1872 Marime text
Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, conduce cu 2-0 în finala Diviziei A1, mai având nevoie de o singură victorie pentru a cuceri un nou titlu naţional. CVM Tomis se confruntă în finală cu CS VM Zalău, în faţa căreia a câştigat ambele meciuri susţinute la Constanţa, de fiecare dată cu 3-1.
 
Finala se dispută în sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Partidele trei şi patru au fost programate la Zalău, luni, 27 aprilie, şi marţi, 28 aprilie, de la ora 19.15, respectiv 19.00, în direct la Digi Sport. Confruntarea decisivă va avea loc la Constanţa, pe 2 mai. Meciurile patru şi cinci se vor juca însă numai dacă va mai fi nevoie.
 
„Zalăul a jucat mult mai bine în a doua confruntare, care ne aşteptam să fie mai grea. Adversarii s-au obişnuit oarecum cu sala şi s-au odihnit mai mult. Era normal să joace mai bine. Greşelile de arbitraj fac parte din sport, nu vreau să acuz pe nimeni. Încă nu suntem campioni, mai avem un meci de câştigat, sperăm să realizăm această victorie încă din următorul meci, de luni. Dacă nu, mai avem încă două şanse“, a declarat Andrei Spânu, de la CVM Tomis.
 
Sursa foto: cev.lu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii