Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Ciobanu, desemnat cel mai bun jucător de la FC Viitorul în sezonul 2020/2021

ro

10 Jun, 2021 00:00 3515 Marime text
  • Mijlocașul Andrei Ciobanu a fost golgeterul FC Viitorul în ediția trecută a Ligii 1, la egalitate cu atacantul Kevin Luckassen.
 
Pe pagina de Facebook a FC Viitorul s-a derulat un sondaj în rândul suporterilor echipei constănțene pentru desemnarea celui mai bun fotbalist al formației în sezonul 2020/2021.
 
Cel care a adunat cele mai multe voturi a fost mijlocașul Andrei Ciobanu (23 de ani), iar suporterul care a câștigat tricoul FC Viitorul pus în joc este Andrei Curcă. Internațional de tineret al României și inclus și în lotul tricolor Under-23 care a pregătit în Spania evoluția de la Jocurile Olimpice, Ciobanu a avut un sezon apreciabil, în care a fost golgeterul echipei, cu nouă reușite, la egalitate cu atacantul Kevin Luckassen, plecat însă de mai mult timp de la FC Viitorul, în urma transferului în Turcia. Ciobanu, care a prins de mai multe ori echipa etapei în Liga 1 în stagiunea precedentă, a înscris în sezonul 2020/2021 mai multe goluri decât reuşise în precedentele cinci sezoane bifate în campionatul României (șapte)!
 
Andrei Ciobanu s-a născut la Bârlad, în judeţul Vaslui, şi este un produs al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“ care a făcut pasul către echipa de seniori a clubului Viitorul Constanța. A intrat în Academie în 2010 și, șase ani mai târziu, a debutat cu gol pe prima scenă fotbalistică a țării, în meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu 1-3, jucat pe 9 aprilie 2016. La aproape cinci ani distanţă de la acel eveniment, pe 31 ianuarie 2021, într-o altă partidă cu Astra, dar în deplasare (încheiată 1-1), Andrei a bifat meciul 100 pentru FC Viitorul în toate competiţiile! Internaţional de tineret al României, Ciobanu a fost cel mai bun tricolor la Campionatul European din acest an.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
 

Citește și:
 
Sezon prolific pentru mijlocaşul de 23 de ani
Andrei Ciobanu l-a egalat pe Kevin Luckassen în topul golgeterilor FC Viitorul

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii