Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Cătălina Mocanu, de la CSC Mihail Kogălniceanu, în lotul României pentru Mondialele de Taekwondo

ro

24 Mar, 2018 00:00 2357 Marime text
Cosmin Alexandru şi Andreea Cătălina Mocanu, de la Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogălniceanu, au fost convocaţi în urmă cu două săptămâni să participe la pregătirea lotului naţional de Taekwondo WT al României (la juniori) pentru competiţiile internaţionale din anul 2018.
 
Sportivii se află în prezent alături de ceilalţi luptători la Centrul de Pregătire „Sala Polivalentă“ din Bucureşti. Prima întrecere importantă care urmează este Campionatul Mondial de juniori de la Hammamet (Tunisia, 7-13 aprilie), la care, între cele trei sportive ce fac parte din lotul României se află şi Andreea Cătălina Mocanu, la categoria -63 kg. Sportiva este din comuna constănțeană Nicolae Bălcescu. La lot au fost convocați în pregătire 15 sportivi și sportive din toată țara, doi fiind de la CSC Mihail Kogălniceanu. Andreea Cătălina Mocanu va participa la Campionatul Mondial, iar Cosmin Alexandru se pregătește pentru Cupa Președintelui, care va avea loc la Atena.   

Sportivii de la secţia de Taekwondo a CSC Mihail Kogălniceanu sunt pregătiţi de un colectiv tehnic format din antrenorul Laurenţiu Palangă şi instructorii Marian Olteanu şi Anda Emanuela Badea.
 
Sursa foto: Federaţia Română de Taekwondo WT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii