Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Ana, pe locul trei în Suedia Medalii pentru luptătorii constănţeni la Naţionalele de la Timişoara

ro

21 Feb, 2017 00:00 1719 Marime text
Cluburile constănţene au obţinut şapte medalii la Campionatul Naţional de lupte rezervat categoriei tineret (Under-23), care s-a disputat de la Timişoara. 
 
Antrenorii Ioan Giuglea şi Valentin Dobrin, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, au adus trei medalii de la competiţie (toate de bronz), obţinute de Cristina Pintilie (categ. 48 kg), Florin Gheorghe (categ. 71 kg) şi Vlăduţ Popa (categ. 85 kg, aflat în primul an de juniorat), în vreme ce Iulian Popa s-a clasat pe locul opt la categoria 66 kg. Pintilie şi Gheorghe au dublă legitimare, LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul, şi mai sunt juniori şi la anul, în vreme ce Vl. Popa şi I. Popa au reprezentat LPS.
 
CS Farul Constanţa (antrenor, Grigore Gheorghe) a urcat pe podium şi prin Răzvan Arnăut (categ. 59 kg), Nicolae Boantă (categ. 71 kg), ambii medaliaţi cu argint, şi Florin Tiţa (categ. 59 kg), care a obţinut bronzul. La categoria 66 kg, George Boantă s-a situat pe poziţia a cincea. În clasamentul pe cluburi, CS Farul a ocupat locul patru. 
 
De la Mangalia, medaliatul a fost Mădălin Pârvulescu (antrenor, Marian Oancea), care e ieşit vicecampion al României la categoria 86 kg lupte libere. Andreea Ana, vicecampioana mondială a Mangaliei, a participat, în Suedia, la un turneu internaţional, unde s-a clasat pe poziţia a treia. Întrecerea a fost foarte puternică, evoluând sportivi şi sportive din 25 de ţări.
 
Sursa foto: Facebook (Marian Oancea)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii