Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Luptătoarea Andreea Ana, din Mangalia, a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial (galerie foto)

ro

04 Nov, 2021 14:43 3324 Marime text


Sportiva constănțeană a trecut în penultimul act, în cadrul categoriei 55 kg, de Eda Tekin, din Turcia.


O nouă performanță de seamă pentru luptătoarea Andreea Ana, legitimată la CSA Steaua București, dar originară din Mangalia, acolo unde a deprins luptele și a fost lansată în acest sport de antrenorul Marian Oancea.

Astăzi, la Campionatul Mondial Under-23 de la Belgrad, Andreea va lupta pentru medalia de aur, în finala categoriei 55 kg, urmând a o întâlni pe rusoaica Viktoriia Vaulina.  
 

Medalie asigurată pentru România la Campionatul Mondial U23! Ana Andreea Beatrice s-a calificat în finala mondială de la Belgrad, în cadrul categoriei 55 kg, după ce a trecut de Eda Tekin (TUR) cu 3-1. Andreea este la un pas de medalia de aur. Bravo, Andreea! Suntem alături de tine! Imnul României se poate auzi din nou, datorită ție!, este mesajul Federației Române de Lupte.

 
La aceeași competiție din Serbia, Ștefania Priceputu (categ. 50 kg) a câștigat meciul din recalificări și va disputa, tot astăzi, finala mică pentru bronz, împotriva Sarrei Hamdi, din Tunisia.
 

Le ținem pumnii strânși fetelor noastre în cursa lor pentru medalii! Felicitări, fetelor, și mult succes! Hai, România!, se mai menționează pe pagina de Facebook a FRL.

UPDATE:

Andreea Ana a câştigat meciul şi a cucerit medalia mondială de aur, în timp ce Ştefania Priceputu, şi ea cu victorie, a urcat pe treapta a treia a podiumului!

Aur și bronz mondial!
Ana Andreea Beatrice devine Campioană Mondială U23 și scrie o pagină din istoria luptelor românești, aducând primul titlu mondial al luptelor feminine!
Imnul României a răsunat la Belgrad pentru Ana Andreea, care cu lacrimi de fericire în ochi, își încununează munca cu un aur mult așteptat!
Felicitări, Andreea!
Ștefania Priceputu (50 kg) a fost cea care a deschis drumul către podium la Campionatul Mondial de Seniori U23 cu medalia de bronz, învingând-o pe adversara sa din Tunisia cu scorul de 2-1.


Ambele luptătoare, legitimate la CSA Steaua București au făcut istorie la Campionatul Mondial și merită toate aplauzele și felicitările noastre!
Bravo, fetelor!
Felicitări antrenorilor care v-au îndrumat pașii și staff-ului, felicitări antrenoarei Adina Popescu!, este mesajul FRL.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook a Federației Române de Lupte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii