Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amicalul cu americanii de pe USS Mount Whitney, benefic pentru BC Athletic (galerie foto)

ro

21 Oct, 2016 00:00 2224 Marime text
Oficialii divizionarei secunde de baschet masculin BC Athletic Constanţa au subliniat utilitatea meciului de verificare pe care l-au disputat, în Sala Sporturilor, cu echipa celor de la USS Mount Whitney (nava comandant a Flotei a VI-a americane). 
 
Oaspeţii s-au impus in extremis, cu 61-60, dar BC Athletic s-a aflat într-o situaţie favorabilă, pe final, când putea înclina balanţa victoriei în favoarea sa. „A fost un joc benefic, în care antrenorii noştri au putut rula tot lotul de jucători şi, cel mai important, baschetbaliştii noştri revin pe parchet. Bine te-ai întors, Ionuţ Neacşu! (n.r. cel mai înalt dintre tinerii lui BC Athletic, 1,97 m, sportiv care a fost în recuperare după o operaţie de menisc)”, au arătat cei de la BC Athletic.
 
În primul meci susţinut de echipa constănţeană în Liga 1, contra formaţiei ACS Agronomia 4 Sports, şi încheiat cu victoria BC Athletic, scor 68-54, printre remarcaţii echipei de pe litoral s-a numărat şi Sergiu Ursu. „Când avem nevoie de o apărare agresivă şi de viteză, ne bazăm pe unul dintre fundaşii noştri, crescuţi la şcoala Athletic, din generaţia 2000, selecţionat în trecut şi la Naţionala României U-16. Sergiu Ursu este un alt debut în acest nou sezon de Liga 1 pentru BC Athletic. În jocul cu ACS Agronomia 4 Sports, Sergiu ne-a coordonat meciul şi a ajutat echipa cu cele şapte puncte înscrise în primul nostru meci. Ursu este un produs al scolii BC Athletic şi muncim împreună, creştem împreună!“, au spus cei de la BC Athletic.

Sursa foto: Facebook (Baschet Club Athletic Constanţa)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii