Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amendă de la Confederaţia Europeană de Volei Stephen Gotch a părăsit şi el CVM Tomis Constanţa

ro

16 Dec, 2015 00:00 2083 Marime text


Lotul campioanei României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, se subţiază pe zi ce trece. Ieri, a luat decizia de a părăsi echipa şi jucătorul canadian Stephen Gotch, care se alătură pe lista plecărilor lui Boian Iordanov, Ventsislav Ragin şi Goran Skundric, dar şi antrenorului principal Martin Stoev.
 
Aflată într-o situaţie dificilă din punct de vedere financiar, CVM Tomis se vede în imposibilitatea de a trece 12 jucători pe foaia de joc la meciul de joi, din Liga Campionilor, de la Constanţa, cu Dragons Lugano, motiv pentru care clubul constănţean va fi amendat de Confederaţia Europeană de Volei. La ora actuală, CVM Tomis mai are în lot 11 voleibalişti. Partida contra echipei elveţiene Dragons Lugano, din grupa G a Ligii Campionilor, va fi găzduită de Sala Sporturilor, de la ora 18.00, intrarea fiind liberă.
După acest meci, CVM Tomis mai susţine în 2015 o singură partidă oficială, tot pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 17.00, cu Universitatea Cluj, în etapa a 11-a (ultima din turul sezonului regulat al Diviziei A1).
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii