Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amalia Petre, de trei ori pe locul întâi Rezultate frumoase pentru gimnastele de la CSS1 Constanţa şi CS Farul (galerie foto + video)

ro

16 May, 2015 00:00 3829 Marime text
Gimnastele constănţene au urcat pe podium la ediţia a cincea a Cupei Andreea Răducan, întrecere rezervată junioarelor III (nivelurile 1 şi 2), care s-a desfăşurat la Bârlad. La echipe nivelul 1, Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 a obţinut locul trei, în urma evoluţiilor deosebite ale gimnastelor Amalia Petre, Evelina Oprea, Andreea Preda şi Miruna Parapeanu. Pe primele două locuri s-au situat CSS Gimnastică Focşani şi CSS Steaua Bucureşti.

La individual compus nivelul 1, Amalia Petre a ocupat prima poziţie, iar pe aparate, aceeaşi sportivă s-a clasat pe locul întâi la sol şi la bârnă şi pe trei la sărituri. „Pe plan individual, campioana absolută a fost Amalia Petre, o micuţă balerină, cu o precizie aproape matematică şi cu un zâmbet neobosit“, a notat site-ul puzzlegym.ro. La bârnă, Evelina Oprea şi Andreea Preda au ocupat locul trei. CSS1 Constanţa a mai avut o echipă în concurs, formată din Tanya Paicu, Nicoleta Popa, Alexandra Muscă (sora fotbalistului de la FC Farul, Alexandru Muscă) şi Arina Florea, care, ca şi formaţia Clubului Sportiv Farul Constanţa, nu a intrat în primele trei. Farul a urcat pe podium însă (pe locul trei) la nivelul 2, graţie echipei alcătuite din Melisa Osman, Delia Constantinescu, Alexia Cojan şi Maria Ceplinschi.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Corneliaceara 16 May, 2015 16:40 "Cine nu o cunoaste pe AMALIA PETRE?!"Felicitari copil talentat si muncitor ☺rar mi a fost făt sa vad un copil asa tenace si ambițios Succes pe mai departe Victoria sa fie mereu țelul tau si performanta☺