Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Am vrut să ne retragem de pe teren“ Tensiune şi goluri multe în amicalul Axiopolis Cernavodă - FC Farul

ro

29 Aug, 2016 00:00 11310 Marime text


Echipa de fotbal Axiopolis Cernavodă, nou-promovată în Liga a 3-a, a primit, sâmbătă, cu ocazia unui amical, vizita FC Farul, formaţie care aşteaptă, la începutul acestei săptămâni, un verdict federal dacă va fi acceptată sau nu în eşalonul trei.
 
Gazdele s-au impus cu 5-3 (3-3), în urma reuşitelor lui C. Dumitrescu (2), Moldoveanu, Moise şi A. Celnicu (din penalty), respectiv Tase Halep (2) şi Husein. În prima repriză, gazdele au condus cu 2-0, apoi au fost egalate. Axiopolis a trecut din nou la conducere, 3-2, iar Farul a mai egalat o dată. Vasile Enache, Vasile Gheorghe şi Dobrin Chirilă, antrenorii lui Axiopolis, au jucat în prima repriză (care, conform înţelegerii celor două echipe, a durat 55 de minute) cu: Mirică - Rusu (45 Metcher), D. Zaharia, Lefterică, Benghea - Buhuş, I. Gheorghe, Moldoveanu - C. Dumitrescu, Moise, Dogaru (45 M. Hristu). După pauză, echipa a fost: G. Celnicu - Metcher, Zaharia (Lefterică), C. Hristu, Regep - Enache, Iacobici - C. Dumitrescu (Ivan), A. Celnicu, M. Hristu - Antip. 

În apărare, încă sunt probleme
 

„În defensivă, ne confruntăm în continuare cu probleme. Încă avem deprinderi de la Liga a 4-a. Ne apărăm destul de larg, presingul nu e agresiv, marcajul e relativ, iar blocul funcţional lasă de dorit. În special în repriza întâi, toate aceste probleme s-au văzut destul de clar. A intervenit însă probabil şi oboseala. Sperăm să eliminăm toate neajunsurile din joc până sâmbătă, când debutăm în Liga a 3-a. Vom lucra cât mai mult tactic. Problema e că nu îi pot avea pe toţi jucătorii laolaltă la antrenament, din pricina serviciilor. Din acest motiv, omogenitatea şi relaţiile de joc suferă. Sperăm însă ca dorinţa de a demonstra că suntem în stare să facem faţă la Liga a 3-a să ne poarte către un debut de succes, contra lui Dinamo II, echipă care nu trebuie să ne sperie“, a declarat Vasile Enache.


Denis Husein, eliminat

Mihai Guliu, antrenorul FC Farul, a mizat pe jucători precum Siminicianu, C. Ghenciu, C. Ciobanu, Bălan, Şuta, Caciandone, Husein, I. Lupu, Tase Halep, dar şi pe doi tineri aflaţi în probe, un portar şi un atacant, despre care tehnicianul farist a spus că i-au lăsat o impresie bună.
 

„La această partidă, nu am putut folosi câţiva jucători, din pricina accidentărilor. Meciul nu a fost condus de arbitri, ci de o persoană din rândul gazdelor. După părerea noastră, trei dintre golurile lui Axiopolis au fost neregulamentare (la două a fost ofsaid clar, iar la unul fault). La un moment dat, din pricina arbitrajului, am vrut să ne retragem de pe teren, dar, până la urmă, am continuat meciul, pentru a ne face antrenamentul. Aproape întreaga repriză secundă am jucat în zece oameni, după ce Husein a fost eliminat în minutul 50 şi nu am mai avut pe cine să introduc pe teren. În funcţie de hotărârea Federaţiei în privinţa FC Farul, vom mai aduce jucători“, a spus Mihai Guliu.  

    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii