Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Mățan schimbă continentul. Mijlocașul Viitorului a semnat cu Columbus Crew

ro

08 Mar, 2021 20:39 2824 Marime text

  • FC Viitorul Constanța și Columbus Crew au ajuns la un acord pentru transferul internaționalului Under 21 Alexandru Mățan la formația din Major League Soccer, campioana S.U.A în 2008 și 2020.

În vârstă de 21 de ani, Mățan a evoluat în 24 de partide din acest sezon pentru FC Viitorul (23 în Liga 1 și 1 în Cupa României).

Produs al Academiei Gheorghe Hagi, unde a ajuns în 2009, Alex Mățan a îmbrăcat, în toate competițiile, de 66 de ori tricoul echipei FC Viitorul Constanța și a contribuit la câștigarea, în 2019, a Cupei și Supercupei României.

Alex este un component de bază al Naționalei U21 a României, alături de care s-a calificat la C.E U21 din acest an.

Iată mesajul de mulțumire transmis de FC Viitorul:

Mulțumim, Alex, pentru evoluțiile în tricoul negru-albastru și îți dorim mult succes la noua formație!

Alex este un tânăr promițător, a cărui abilitate tehnică, driblingul și capacitatea de a juca pe ambele părți ale terenului îl fac să se potrivească cu stilul nostru de joc, a declarat președintele și directorul general al clubului, Tim Bezbatchenko, potrivit www.soccerwire.com.

E un jucător creativ, capabil să joace şi pe extremă, dar şi în centru, oferindu-ne o altă opțiune de atac dinamic, care va fi esențială, în condiţiile unui program aglomerat în lunile următoare. Suntem încântați să-l primim și așteptăm cu nerăbdare să îl integrăm în grupul nostru, a mai spus conducătorul clubului, conform sursei citate.   


Imaginea a fost preluată de pe site-ul oficial al FC Viitorul.

Sursa: FC Viitorul


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii