Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Buligan s-a întors la Constanța. Va activa la HC Dobrogea Sud

ro

13 Jul, 2019 10:52 2065 Marime text
Fostul mare portar de handbal al României Alexandru Buligan revine la Constanța, ca antrenor de portari al HC Dobrogea Sud, după ce, între 2010 și 2014, a făcut parte din staff-ul HCM Constanța.

Alexandru Buligan are 280 de meciuri în poarta Naționalei. A cucerit bronzul la Jocurile Olimpice de la Los Angeles 1984. A fost desemnat cel mai bun portar al Mondialului din 1990, unde a câștigat și medalia de bronz. Ca antrenor cu portarii, a câștigat titlul mondial cu Spania în 2005
 

Un portar care a scris istorie în handbalul romanesc și un antrenor de portari din topul handbalului mondial. Între 2010 si 2014 a fostîin staff-ul HCM, iar astăzi Alexandru Buligan revine la Constanța!, se arată pe pagina de Facebook a HC Dobrogea Sud. 

 
În vârstă de 59 de ani, Buligan a activat ultima dată la Naționala Israelului, iar cu HC Dobrogea Sud a semnat un contract pe un an, cu posibiltatea prelungirii.
 

Pentru mine, întoarcerea la Constanța e o mare provocare profesionala.Îmi doresc să obținem maximum posibil în toate competițiile la care participăm în acest sezon. Fanilor HCD le transmit să fie mereu alături de noi și să știe că întreaga echipă va da totul pentru ei și pentru culorile acestui club, a declarat Alexandru Buligan. 


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii