Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alex Măţan e principalul pasator decisiv al FC Viitorul „Fanii să aibă încredere în noi, că nu îi vom dezamăgi”

ro

24 Dec, 2020 00:00 3267 Marime text
  • Fotbalistul de 21 de ani a contribuit și la calificarea Naționalei de tineret la Campionatul European din 2021.
 
Revenit în tricoul FC Viitorul la începutul acestui sezon, după împrumutul de la FC Voluntari, Alexandru Mățan a devenit principalul pasator decisiv al echipei constănţene, cu patru astfel de reușite până acum în acest sezon.
 
Internațional de tineret, unde de asemenea este unul dintre jucătorii de bază, fotbalistul de 21 de ani a contribuit și la calificarea Naționalei Under-21 la Campionatul European  de anul viitor. Extrema Viitorului apreviază că, în principiu, a avut un an 2020 bun.
 
„Am reuşit să joc din nou constant, meci de meci, în Liga 1, ceea ce este foarte important pentru mine. Cel mai mult mă bucur că am fost sănătos şi sper să contitui la fel. În ce priveşte reuşitele individuale, nu sunt mulţumit, se putea mai mult, dar sper ca, după ce ne întoarcem din vacanţă, să am nişte cifre mai bune. Prezenţa la lotul naţional mă motivează suplimentar. Este o mândrie să joci pentru România. Am ajuns până aici, dar permanent trebuie să muncesc mai mult. Vrem să facem o figură frumoasă la Euro. Pentru 2021, îmi doresc în primul rând sănătate, care e cea mai importantă”, a declarat Alex Măţan.
 

„Le mulţumim pentru susţinere”

 
Tânărul jucător a avut un mesaj şi pentru fanii FC Viitorul. „Ştiu că, dacă nu ar fi fost situaţia aceasta nepăcută cu coronavirusul, suporterii ar fi fost în număr mare alături de noi. Le mulţumim pentru susţinere şi să aibă încredere în noi, că nu îi vom dezamăgi”, a punctat Alex Măţan.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:

FC Viitorul
Alex Mățan - „La Euro, va fi un test de maturitate pentru noi”


Editorial
Scenariu repetat. Fotbaliști de la FC Viitorul, actori și în filmul „România la Euro” II

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii