Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alex Filip se luptă cu Imanol Rodriguez la gala Kickboxing Bellicum

ro

08 Jun, 2017 00:00 3963 Marime text
Cunoscutul luptător constănţean Alex Filip urcă din nou în ring pe 17 iunie, atunci când îl va întâlni pe spaniolul Imanol Rodriguez la gala Kickboxing Bellicum, care se va desfăşura la Campione d'Italia, o comună italiană din provincia Como, regiunea Lombardia, şi o exclavă a Italiei în cantonul Ticino din Elveția. Ambii adversari au meciuri şi în promoţia Superkombat.
 
„Imanol Rodriguez e un luptător redutabil, campion mondial şi european. Va fi unul dintre meciurile mele grele, dar majoritatea pe care le-am susţinut au fost aşa. Oricum, eu sunt pregătit şi privesc cu optimism lupta şi rezultatul acesteia“, a declarat Alex Filip, care este pregătit de Daniel Asaftei şi Ionuţ Gheorghe la CS Pontica.
 
Tot pe 17 iunie, au meciuri şi alţi luptători constănţeni, în gala Colosseum Tournament, de la Ploieşti, de pe stadionul „Ilie Oană“. Vor evolua Adrian Roşca, de la CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa (antrenor, Samir Regep), Mădălin CrăciunicăCosmin Mărcuţă, de la Keru Kento Constanţa (antrenor, Lucian Stoicoci), Costin Mincu, de la Tai Shin Do Gym Academy (antrenor, Florin Mina) și Liviu Iancu, de la Kickbox Ursoi Constanța (antrenat de colectivul asociației sportive). .
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii