Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa. O singură candidatură pentru funcţia de preşedinte

ro

03 Jul, 2018 00:00 4085 Marime text

Pe 14 iulie a.c., la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa vor avea loc alegeri pentru funcţiile de preşedinte, vicepreşedinţi şi membri în Comitetul Executiv. Pentru funcţia de şef al AJF Constanţa s-a înscris o singură persoană, preşedintele în exerciţiu, Lucian Cârjă (foto), care conduce forul fotbalistic local din 2014.

Pentru funcţiile de vicepreşedinţi şi-au depus dosarele Florin Zisu (de la Sparta Techirghiol) - ca reprezentant al Ligii a 4-a, Constantin Stamate (Academia de Fotbal Gheorghe Hagi) şi Bogdan Chiriţă (Academia Farul Constanţa) - ambii, ca reprezentanţi ai sectorului de copii şi juniori. Pentru funcţia de membri în Comitetul Executiv s-au înscris în cursă Nicolae Radu (Gloria Băneasa) - reprezentant Liga a 4-a, Adem Sali (AS Pelinu) - reprezentant Liga a 5-a, George Nache (Pescăruşul Gârliciu) - reprezentant Liga a 6-a şi Gelu Dimaca (Luceafărul 2013 Constanţa) - reprezentant copii şi juniori.

Întrunită ieri, Comisia de validare a candidaturilor a validat în unanimitate cele opt dosare depuse. Constituită prin Hotărârea nr. 180 din 25 iunie a.c. a Comitetului de Urgenţă al AJF Constanţa, Comisia a fost formată din Vasile Cenuşe (preşedinte), Petre Comăniţă şi Gheorghe Dumitraşcu (membri).

Baraj reprogramat

Al doilea baraj de promovare din fotbalul constănţean, de la Liga a 5-a la Liga a 4-a, între echipele clasate pe locurile trei, respectiv patru la Liga a 5-a, Axiopolis Cernavodă şi Litoral Corbu, a fost amânat, după ce suprafaţa de joc a stadionului de la Techirghiol, cel pe care ar fi trebuit să se dispute meciul, a fost afectată de ploaie. Astfel că partida nu s-a mai disputat la data stabilită iniţial, fiind reprogramată pentru sâmbătă, 7 iulie a.c., de la ora 17.30, tot la Techirghiol.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi:

Vasile Mihu, votat preşedinte de onoare Lucian Cîrjă l-a învins pe Dennis Şerban la alegerile pentru şefia AJF Constanţa (galerie foto)
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • suporter 03 Jul, 2018 08:39 Bafta în următorul mandat de cârje