Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alberto Cimpoeşu, erou în finala mare Academia Hagi a câştigat Memorialul „Gheorghe Ola“

ro

19 Dec, 2015 00:00 3041 Marime text
Turneul final al Memorialului „Gheorghe Ola“ (întrecere de mini-fotbal rezervată jucătorilor născuţi după 1 ianuarie 2006) s-a încheiat ieri, la Focşani, cu victoria echipei Academiei Hagi, pregătită de Mihai Stere (antrenor) şi Constantin Mareş (director coordonator). 
 
Echipa constănţeană a susţinut finala mare a competiţiei contra gazdelor de la CSM Focşani. La finalul celor 40 de minute, scorul a fost egal, 0-0, astfel că deznodământul avea să se decidă la lovituri de departajare. Portarul constănţean Alberto Cimpoeşu a fost eroul partidei, apărând trei lovituri de pedeapsă. Academia Hagi s-a impus la penalty-uri cu 3-2 şi a devenit campioana naţională a Memorialului „Gheorghe Ola“ (U-10). Pentru constănţeni au înscris la penalty-uri Ionuţ Cercel, David Poturlu şi Mihai Radu.
 
La final, a avut loc festivitatea de premiere, în cadrul căreia organizatorii au oferit trei premii speciale. Toate acestea au fost adjudecate de jucătorii Academiei Hagi: cel mai bun portar - Alberto Cimpoeşu; golgheterul turneului - Luca Băsceanu (patru reuşite); cel mai bun jucător al turneului - Ionuţ Cercel. Lotul campioanei Academia Hagi 2006 care a participat la turneul final al Memorialului „Gheorghe Ola“ a fost format din: Alberto Cimpoeşu, Andrei Maer - portari; Cătălin CusmencoCosmin IrimiaDan Teşilă, Mihai Radu, Albert CiucăDavid Poturlu, Ionuţ Cercel, Alex Alexandru, Luca Băsceanu, Eduard Gordin, Luca Sipoş, Alexandru Mititelu - jucători de câmp.
 
În finala mică, s-a impus LPS Suceava, care a dispus de Luceafărul Cluj cu 3-0 după lovituri de la 7 m (1-1 la finele timpului regulamentar de joc). Academia Hagi a încheiat pe primul loc grupa A, cu şase puncte, după două victorii (2-0 cu Luceafărul Cluj şi FC Interstar Sibiu) şi o înfrângere (3-4 cu CS Kinder Târgovişte).
 
Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii