Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Alături de Farul în continuare“ Suporterii din grupul ultras „Fervent“ au amplasat mesaje de susţinere prin Constanţa (galerie foto)

ro

22 Jan, 2015 00:00 3307 Marime text
Suporterii FC Farul din grupul ultras „Fervent“ au confecţionat mai multe bannere cu mesaje de susţinere la adresa clubului, pe care le-au amplasat prin mai multe puncte din oraş. Sloganul este „Alături de Farul în continuare“, iar mesajele au ajuns pe gardul de la tribuna oficială a stadionului „Farul“, în zona Gării, la Spitalul de Boli Infecţioase, dar şi pe podul de la Varianta Constanţa şi pe podul de la Agigea! Totodată, fanii au scos pe piaţă fulare destinate tuturor suporterilor Farului. Fularele alb-albastre au acelaşi slogan şi costă 30 de lei. Membrii „Fervent“ au spus că fularele pot fi trimise în toată ţara, prin Poşta Română sau prin curierat rapid, neexistând costuri suplimentare, ci doar cele de producţie. „Vrem să se vadă că suporterii încă fac eforturi pentru club. Iubim Farul şi nu ne lăsăm până când echipa nu va reveni acolo unde îi e locul“, au anunţat membrii grupului ultras constănţean.    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 22 Jan, 2015 18:17 https://m.facebook.com/fervent2007 Cei interesati de achizitionarea acestor materiale sunt rugati sa intre pe aceasta pagina de facebook si sa lase un mesaj prin care sa isi prezinte intentia. In cel mai scurt timp cineva va raspunde solicitarilor primite.
  • serse 22 Jan, 2015 16:23 De pe pagina de facebook : Fervent 2007
  • Aragorn 22 Jan, 2015 13:00 De unde se pot procura aceste fulare ?
  • Marinar Batran 21 Jan, 2015 23:46 Bravo Fervent! Tineti-o tot asa! Spiritul marinarilor isi intoarce iar fata spre FC FARUL! Singura echipa a Constantenilor adevarati! Vin ele si zilele bune! Farul Nu moare! Curand ,foarte curand... Toti constantenii se vor căii si vor fi "Alaturi de FARUL in Continuare" !! Si toate asta datorita voua baieti ! Forta Farul!