Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Al doilea gol în Antalya pentru tânărul de 15 ani! Alexi Pitu a adus victoria FC Viitorul în amicalul cu Cernomorets Odessa (galerie foto + video)

ro

25 Jan, 2018 15:13 3144 Marime text
FC Viitorul a disputat astăzi penultimul meci de verificare de la Belek (Turcia) împotriva unei formații din Ucraina, Cernomorets Odessa, locul 10 în primul eșalon.
 
Partida s-a încheiat cu victoria campioanei României, scor 2-1 (0-0), la capătul unui meci echilibrat, cu multe ocazii la ambele porți.
 
După o primă repriză în care ambele formații au trecut pe lângă gol, iar Viitorului i-a fost anulată chiar o reușită pe motiv de ofsaid, în minutul 43, la reluarea cu capul a lui Voduț, tabela s-a modificat pentru prima oară în minutul 61: Horj a găsit o diagonală de aproximativ 50 de metri, Gavra a prelungit cu capul până la Ciobanu, iar acesta, după ce a depășit un adversar, a șutat puternic, sub transversală, de la 14 metri, fără speranțe pentru portarul advers.
 
Ucrainienii au egalat însă peste doar trei minute, în urma unei lovituri de colț, când Zunic a reluat în poartă de la trei metri. Ocaziile s-au succedat apoi la cele două porți, dar Cojocaru, la primul meci în tricoul Viitorului, a avut două intervenții bune la acțiunile adversarilor, în timp ce Pop nu a găsit spațiul porții la o acțiune personală în minutul 67. 
 
Scorul final, 2-1 pentru Viitorul, a fost stabilit în minutul 77, de tânărul Alexi Pitu (15 ani), din lovitură de la 11 metri, după o acțiune frumoasă a lui Neciu, faultat în suprafața de pedeapsă.
 
De menționat că jucătorul de doar 15 ani al constănțenilor se află la a doua reușită în acest cantonament.

Au evoluat echipele:

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Buzbuchi (46 Cojocaru) - Ghiță, Țîru, Horj (68 Neciu)- Lima (46 Casap), Ciobanu Dumitrescu, De Nooijer - Voduț (62 Pop), Drăguș (76 Pitu), Gavra (62 Mățan);

Cernomorets Odessa (antrenor: Kostyantyn Frolov): Novak - Liulka, Mamadu, Bamba, Martynenko - Kovalets, Khameliuk, Tretiakov - Tatarkov, Pryiomov, Antonov. Au mai intrat: Kozhukhar, Serdeniuk, Musolitin, Sokolov, Chornii, Smirnov, Semeniv, Silvio, Zunic, Zubeyko.
 
Meciuri disputate până acum de FC Viitorul în cantonamentul din Antalya:

- 14 ianuarie: FC Viitorul - Galatasaray Istanbul 0-2
-15 ianuarie: FC Viitorul - Skenderbeu 1-1 (Gavra)
- 18 ianuarie: FC Viitorul - Grasshoppers Zurich 1-1 (I. Hagi)
- 18 ianuarie: FC Viitorul - Luch Vladivostok 4-2 (Drăguș 2, Gavra, Pitu)
- 22 ianuarie: FC Viitorul - Kapaz (Azerbaidjan) 1-1 (Gavra)
- 22 ianuarie: FC Viitorul - FC Rostov (Rusia) 1-1 (Mailson Lima)
- 25 ianuarie: FC Viitorul - Cernomorets Odessa (Ucraina) 2-1 (Ciobanu, Pitu).
 
Ultimul meci al FC Viitorul din acest cantonament se joacă tot astăzi, de la ora 17.00, Sueno Deluxe Hotel, cu echipa poloneză Jagiellonia.

Sursa foto: fcviitorul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii