Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajutor și de la FC Farul Constanța pentru băiețelul bolnav al alergătorului Cristi Bornaz

ro

06 Oct, 2020 12:30 3345 Marime text
  • Clubul de fotbal a scos la licitație un tricou de joc cu semnăturile jucătorilor.

Octavian, băiețelul alergătorului constănțean Cristi Bornaz, a fost diagnosticat cu o boală cruntă, și este nevoie de o sumă importantă pentru tratament.

În sprijinul familiei lovite de acest necaz au venit și mai multe persoane din lumea sportului, care au scos la licitație diferite obiecte.
Acestui demers s-a alăturat și FC Farul Constanța.  
 

Împreună pentru Octavian!

La doar un an și 9 luni, băiatul lui Cristi Bornaz, câștigătorul de anul trecut la ștafeta Triatlonul H3RO Mamaia, a fost diagnosticat cu cancer!

Ne alăturăm eforturilor de a strânge suma de 60.000 de euro necesară unei operații în Turcia și scoatem la licitație un tricou de joc cu semnăturile băieților noștri. Lăsați în comentarii (n.r. pe pagina de Facebook a FC Farul) oferta voastră și suma oferită de câștigător va fi donată în întregime familiei Bornaz!

Pentru donații: https://salveazaoinima.ro/octavian-bornaz/, este mesajul FC Farul.

Mama băiețelului, Doinița Bornaz, a anunțat că acesta a început tratamentul.

Nici nu știu dacă să o numesc veste bună, însă ne bucurăm că lucrurile au evoluat, iar TAVI A ÎNCEPUT PRIMA SESIUNE DE CHIMIOTERAPIE. Aceasta va dura 9 săptămâni și în funcție de cum se retrage tumora,  e posibil să se facă intervenție chirurgicală sau să se inceapă o a doua sesiune de chimio, în cel mai rău caz va face și radioterapie, dar sperăm să nu fie nevoie de așa ceva.
Pe toată durata tratamentului, citostaticele îi vor fi administrate intravenos prin cateterul care i-a fost pus in partea dreaptă deasupra claviculei.
După prima ședință, băiețelul nostru s-a simțit foarte rău. A fost apatic, a transpirat excesiv și a vomat foarte mult.
E crunt să îl vedem într-o asemenea stare jalnică, dar încercăm să fim puternici pentru el, chiar dacă lumea ni se prăbușește și nu înțelegem de ce e nevoie ca un om atât de mic să treacă printr-un asemenea chin, a fost mesajul de pe Facebook al Doiniței.

Tramentul se desfășoară la o clinică din Turcia. 

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii