Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aihan Omer, noul antrenor HC Dobrogea Sud întâlneşte la Constanţa ultima clasată în Liga Naţională

ro

18 Mar, 2017 00:00 1708 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa, aflată pe locul patru în clasament, cu 41 de puncte, susţine sâmbătă, 18 martie, partida din etapa a 24-a a Ligii Naţionale, întâlnind pe teren propriu ultima clasată, CSM Satu Mare, care a acumulat patru puncte până acum. Meciul se joacă în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 12.15.
 
Echipa constănţeană străbate o perioadă de criză, având în ultimele şase etape de campionat patru înfrângeri, un egal şi o victorie, ceea ce a dus la despărţirea de cuplul de antrenori Djordje Cirkovic - Marko Sesum. Astfel că disputa cu CSM Satu Mare e un bun prilej de refacere a moralului.
Ieri, a fost prezentat şi noul antrenor, constănţeanul Aihan Omer, fost antrenor al HCM Constanţa şi fost selecţioner (în mai multe rânduri) al echipei naţionale a României. Tehnicianul de 56 de ani a pregătit şi alte echipe precum Minaur Baia Mare, Fibrex Piatra Neamţ, UCM Reşiţa, Dunărea Călăraşi, dar a activat şi în străinătate, în Liban şi Bahrain.

„Îi cunosc pe mulţi dintre actualii componenţi ai echipei, alături de care am lucrat, cu rezultate deosebite, la HCM Constanţa. Obiectivele HC Dobrogea Sud rămân aceleaşi, câştigarea campionatului şi a Cupei României“, a declarat Aihan Omer, care a semnat un contract până la finele campionatului, cu posibilitate de prelungire.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii