Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aihan Omer - „Este o perioadă importantă“ HC Dobrogea Sud a demarat cantonamentul montan de la Cheile Grădiştei

ro

11 Jan, 2018 00:00 1427 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud este de ieri la Cheile Grădiştei, pentru cantonamentul montan pe care îl va efectua până pe 19 ianuarie. „Vor fi nouă zile cu multă muncă, cu antrenamente hard, ce ne vor face şi mai puternici pentru meciurile următoare“, a fost mesajul clubului, postat pe pagina oficială de Facebook.
 
„Nu ştiu al câtelea cantonament de iarnă este pentru mine, probabil al zecelea. Dar ce să facem, asta e viaţa noastră, mergem să ne antrenăm. Urmează un retur de campionat foarte greu, plus turneul Final Four al Cupei României. Trebuie să ne îndeplinim obiectivele, iar fără această perioadă de pregătire nu se poate“, a declarat veteranul George Buricea.
 
Handbaliştii se pregătesc în perioada următoare sub comanda lui Aihan Omer, directorul coordonator al Academiei de Handbal HC Dobrogea Sud, care le ţine locul lui Sandu Iacob, antrenorul principal al HC Dobrogea Sud, şi a secundului său, Marko Isakovic, implicaţi în acţiuni ale echipelor naţionale. Sandu Iacob este şi antrenorul reprezentativei de tineret a României, iar în perioada 7 - 20 ianuarie lotul efectuează un cantonament de pregătire la Baia Mare. Marko Isakovic este şi antrenor secund la echipa naţională a Serbiei, care participă, între 12 şi 28 ianuarie, la Campionatul European din Croaţia.
 
„Cantonamentele de iarnă pot fi câteodată decisive. Este o perioadă importantă, în care echipa noastră trebuie să îşi facă rezerve de energie pentru retur. În acest moment, mulţi jucători sunt plecaţi la echipele naţionale. Lotul este hotărât să facă treabă bună şi să se pregătească cum trebuie. Sper să fie un cantonament de bun augur pentru retur, pentru ca HC Dobrogea Sud să poată câştiga multe meciuri şi să obţină rezultate bune pentru Constanţa“, a spus Aihan Omer.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
Citeşte şi:

HC Dobrogea Sud a încheiat vacanţa. Handbaliştii se pregătesc sub comanda lui Aihan Omer 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii