Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adversară surpriză pentru Simona Halep în partidele de Fed Cup. O sportivă revine pe teren după șapte ani

ro

15 Apr, 2018 21:48 1907 Marime text
Jucătoarea de tenis Patty Schnyder, în vârstă de 39 de ani, va reveni după o pauză de şapte ani în echipa de Fed Cup a Elveţiei, pentru meciul cu România, care va avea loc în weekend-ul viitor, la Cluj-Napoca, în baraj pentru Grupa Mondială, informează Agerpres.ro. 
 
Schnyder, aflată pe locul 149 în clasamentul mondial, a fost nominalizată de căpitanul echipei Elveţiei, Heinz Gunthardt, pentru meciul de la Cluj, în condiţiile în care Belinda Bencic este accidentată, iar Stefanie Voegele (119 WTA), semifinalistă la turneul WTA din Lugano, va lua o pauză.
 
Lotul Elveţiei le mai cuprinde pe Timea Bacsinszky (46 WTA), Viktorija Golubic (107 WTA) şi Jil Teichmann (136 WTA).
 
Schnyder, care a jucat ultima oară pentru echipa Elveţiei în 2011, deţine mai multe recorduri în echipa Ţării Cantoanelor: cele mai multe victorii (50 şi 22 de înfrângeri), cele mai multe victorii la simplu (33, 16 înfrângeri), cele mai multe victorii la dublu (17, 6 eşecuri), cele mai multe întâlniri disputate cu echipa (37).
 
Simona Halep (1 WTA), Sorana Cîrstea (34 WTA), Irina Begu (38 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (40 WTA) au fost convocate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu şi de antrenoarea Alina Tecşor la echipa României.
 
Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu. Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a Fed Cup.
 
Sursa: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii