Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adversara constănţencei este câştigătoare de dublu mixt la Melbourne Simona Halep joacă, astăzi, la Australian Open

ro

21 Jan, 2015 00:00 2064 Marime text
Jucătoarea constănţeană de tenis Simona Halep susţine, astăzi, meciul din turul doi de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. 

Aflată pe locul 3 WTA şi a treia favorită a întrecerii, Halep o va întâlni pe australianca Jarmila Gajdosova (62 WTA). Partida se joacă pe arena „Rod Laver“ din Melbourne şi este programată în sesiunea de seară, care începe la ora locală 19.00 (ora 10.00 în România), cu meciul Rafael Nadal (Spania, favorit 3) - Tim Smyczek (SUA). După această confruntare, începe partida Simonei Halep.

Halep a câştigat 6,7 milioane de dolari din tenis

Jucătoarea română cu cele mai mari câştiguri din tenis până acum, peste 6,7 milioane de dolari, Simona Halep are un culoar favorabil spre fazele superioare ale turneului de simplu. De pe sfertul de tablou al constănţencei au fost eliminate tenismene precum Ana Ivanovici (Serbia, cap de serie numărul 5), Anastasia Pavliucenkova (Rusia, 23), Sabine Lisicki (Germania, 28) sau Belinda Bencici (Elveţia, 32). 

Gajdosova - „Vom vedea cine va câştiga“

Adversara Simonei de astăzi are 27 de ani şi se află în premieră în turul doi la Australian Open în proba de simplu, în precedentele nouă participări netrecând de runda de debut. În schimb, la dublu mixt, Jarmila Gajdosova are în palmares două titluri la Melbourne. În acest an, sportiva născută la Bratislava a învins două jucătoare bine clasate în ierarhia mondială, Andreea Petkovici (Germania, 13 WTA) şi Dominika Cibulkova (Slovacia, 10 WTA), dar a şi pierdut la Petra Kvitova (Cehia, 4 WTA) şi la Ana Ivanovici (Serbia, 5 WTA). „Fără îndoială, Simona Halep joacă foarte bine, nu degeaba e numărul trei în lume. Dar, în ultima perioadă, eu am întâlnit mai multe tenismene redutabile, astfel că pentru mine Simona nu e decât o adversară de cealaltă parte a fileului“, a declarat Gajdosova, care a trecut în prima rundă de românca Alexandra Dulgheru, cu scorul de 6-3, 6-4. „Contra Simonei voi evolua precum în acest meci. Voi da totul, voi lupta şi vom vedea cine va câştiga“, a arătat australianca.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii