Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adversar redutabil pentru CVM Tomis, în play-off-ul Ligii Campionilor

ro

30 Jan, 2015 00:00 1613 Marime text
Echipa masculină de volei CVM Tomis Constanţa se va duela în play-off-ul de 12 al Ligii Campionilor cu echipa rusă Lokomotiv Novosibirsk, potrivit tragerii la sorţi de ieri, de la Luxemburg. Întâlnirea se va disputa tur-retur (10-12 februarie / 17-19 februarie), primul meci având loc la Constanţa. Adversarul Tomisului este unul redutabil, câştigând acum doi ani Champions League şi Campionatul Mondial al cluburilor.

Celelalte partide din prima fază a play-off-ului sunt: VfB Friedrichshafen (Germania) - Asseco Resovia Ezeszow (Polonia), Jastrzebski Wegiel (Polonia) - Sir Safety Perugia (Italia), Cucine Lube Treia (Italia) - PGE Skra Belchatow (Polonia), Copra Volley Piacenza (Italia) - Zenit Kazan (Rusia) şi Halkbank Ankara (Turcia) - Belogorie Belgorod (Rusia). În cazul în care va trece de Lokomotiv, CVM Tomis va avea ca adversar în play-off-ul de şase învingătoarea din dubla Friedrichshafen - Asseco Resovia Ezeszow. Cele trei câştigătoare din play-off-ul de şase se califică, alături de echipa Berlin Recycling Volleys, la turneul Final Four, organizat pe 28 şi 29 martie de Berlin.
CVM Tomis a acces în play-off-ul Ligii Campionilor, în premieră pentru o echipă din România, după ce a câştigat, cu cinci victorii şi o înfrângere, grupa A a întrecerii, unde a devansat formaţia Copra Volley Piacenza.
 
Sursa foto: cev.lu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii