Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunare Generală la Horia Constănţeanul Nicolae Dobre continuă ca preşedinte al Federaţiei Române de Oină

ro

22 Mar, 2016 00:00 1855 Marime text


Constănţeanul Nicolae Dobre continuă ca preşedinte al Federaţiei Române de Oină. Adunarea Generală a FRO s-a desfăşurat în comuna constănţeană Horia, iar Nicolae Dobre a fost ales în unanimitate, pentru al treilea mandat, la conducerea forului.
 
Unanimitate a primit şi vicepreşedintele Cornel Săndulescu. Din echipa celor doi au mai fost aleşi să facă parte următorii membri ai Biroului Federal: Gigel Sava - primarul comunei Horia (ca reprezentant al CS Spicu Horia), Sergiu Frangulea - CS Cronos Bârlad, Călin Moje - ACS Tisa Sighetu Marmaţiei, Cristian Văduva - CS Progresul Băileşti (jud. Dolj), Dumitru Voiculescu - CS Dacia 2012 Mioveni şi Laurenţiu Şiclovan - CS Hoina Craiova. Pentru alegerea ca membru în Biroul Federal a dorit să candideze şi Ioan Chifan, din partea CS Biruinţa Gherăieşti, dar propunerea sa nu a fost validată, deoarece nu a îndeplinit cerinţele stabilite de regulament.

Plachetă pentru primarul Gigel Sava

Nicolae Dobre activează de peste zece ani în oina românească, dintre care opt ani ca preşedinte al Federaţiei. Şeful FRO a anunţat demararea a noi proiecte pentru popularizarea sportului naţional al românilor de pretutindeni. A amintit că FRO va beneficia de cel mai mare buget din istoria sa, putând astfel derula planuri de dezvoltare. În judeţul Constanţa au fost înfiinţate două baze sportive, una la Hârşova şi cealaltă la Cumpăna (botezată deja Sf. Nicolae), unde oina va fi ca la ea acasă.  Cu ocazia evenimentului de la Horia, Nicolae Dobre i-a oferit o plachetă primarului Gigel Sava, „pentru sprijinul constant în promovarea oinei“.  
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii