Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Zamfir, finanţator lângă Giani Nedelcu? „Sunt foarte hotărât să vin la FC Farul“

ro

13 Jun, 2016 00:00 8684 Marime text


Aflată sub ameninţarea falimentului, FC Farul a primit vestea că lângă Giani Nedelcu ar putea veni, ca finanţator, Adrian Zamfir (42 de ani), fost sponsor la Rapid Bucureşti. „Adrian Zamfir, unul dintre sponsorii cu care Rapid a promovat în 2014, vine la Farul, alături de Giani Nedelcu“, a fost ştirea postată, sâmbătă, pe pagina de Facebook „FC Farul Constanţa 1920“.
 
Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director al clubului constănţean, a spus că poartă discuţii cu Adrian Zamfir (foto) pentru ca acesta să se implice financiar, alături de el, la FC Farul. „Într-adevăr, discutăm pe marginea acestui subiect. Adrian Zamfir ar vrea să vină, iar săptămâna viitoare (n.r. aceasta) îl aştept la Constanţa. Ar fi bine să se realizeze aceasta, ar fi un om în plus lângă mine. În ce-i priveşte pe oamenii de afaceri constănţeni care, în timpul campionatului trecut, au spus că ar vrea să preia clubul, nu m-a sunat nimeni, iar eu nu am putut să iau legătura cu nimeni. Sperăm să trecem cu bine peste situaţia cu care se confruntă clubul actualmente“, a declarat Giani Nedelcu.

„Nu e nimic dezastruos“

Adrian Zamfir a arătat că, în prezent, nu mai e implicat la niciun club şi că ar vrea să vină la FC Farul, alături de Giani Nedelcu. „În momentul de faţă, suntem la analiza juridică şi financiară a clubului. Dacă totul e OK, vreau ca Farul să promoveze în prima divizie într-un an, acesta e primul obiectiv. După care avem un plan mai de anvergură, dar despre care vom discuta atunci, după un an. Nu e nimic complicat la club. Se pot face înţelegeri cu jucătorii care au de luat bani. Dacă vor veni şi nişte bani, se vor achita şi din datorii, deci nu e problemă. Nu e nimic dezastruos. I-a fost greu singur lui Giani Nedelcu, de aceea nici nu a promovat echipa. Fără implicarea unor persoane de decizie de prin judeţ, e greu. Orice ajutor e bine-venit, dar depinde de situaţia fiecăruia.
 
Acum nu mai sunt implicat la niciun club. L-am mai ajutat cu sfaturi pe Valerii Moraru (n.r. patronul Rapidului). Am văzut că la Farul e o lipsă acută de spectatori la meciuri, dar noi sperăm să facem un marketing bun, ca să aducem înapoi lumea pe stadion. Performanţa aduce suporterii. Sunt foarte hotărât să vin la Farul, dar să fie totul în regulă. Giani mi-e bun prieten. Voi veni şi la Constanţa ca să văd exact care e situaţia“, a spus Adrian Zamfir.

Robert Băjan încă nu a ajuns la Steaua

În ce-l priveşte pe fundaşul dreapta al Farului, Robert Băjan, despre care s-a spus că va fi testat de Steaua în perioada de pregătire, acesta se află încă acasă, neprimind niciun semn în această direcţie, deşi vicecampioana României a demarat antrenamentele.   
 
Sursa foto: prosport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii