Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Pllotschi dă startul meciului de la Constanţa Tomitanii şi CS Năvodari joacă acasă sâmbătă, în Divizia Naţională de rugby

ro

28 Apr, 2018 00:00 1974 Marime text
Ambele reprezentante ale judeţului Constanţa în Divizia Naţională de seniori la rugby, Tomitanii Constanţa şi CS Năvodari, joacă în etapa a 13-a a campionatului pe teren propriu, sâmbătă, 28 aprilie.
 
Nou promovată, tânăra echipă a Tomitanilor (antrenor, Cristian Cojocaru) întâlneşte pe stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa, de la ora 10.00, Ştiinţa Petroşani. Startul simbolic al meciului va fi dat de fostul mare rugbyst al Farului, dar şi al echipei naţionale Adrian Pllotschi, în prezent antrenor la LPS „Nicolae Rotaru“. „Nu vom putea folosi toţi titularii în acest meci. Pe cei care se resimt, în urma accidentărilor, după partida cu Gloria Buzău, îi vom menaja, ţinând cont că avem un program cu două deplasări lungi în perioada următoare. Pe 3 mai vom juca la Bârlad, iar pe 5 mai la Arad. Din cele trei partide trebuie să obţinem 14 puncte, pentru a putea juca semifinala pe teren propriu“, a declarat Cristian Cojocaru. În clasament, Tomitanii se află pe locul trei, cu 40 de puncte (dar cu un meci în minus), iar Ştiinţa Petroşani ocupă poziţia a cincea, cu 29 de puncte.
 
De la ora 12.00, CS Năvodari (locul 2, cu 43 de puncte) joacă pe stadionul „Flacăra“ cu RCM Galaţi (locul 6, cu 13 puncte), gazdele fiind favoritele certe ale întâlnirii. Celelalte meciuri ale rundei se joacă tot astăzi, de la ora 10.00, după programul: Gloria Buzău - RC Bârlad şi Bucovina Suceava - CS U AV Arad.
Clasamentul este următorul: 1. Gloria Buzău - 49p, 2. CS Năvodari - 43p, 3. Tomitanii - 40p (un meci în minus), 4. RC Bârlad - 38p (un meci în minus), 5. Ştiinţa Petroşani - 29p, 6. RCM Galaţi - 13p, 7. CS U AV Arad - 10p, 8. Bucovina Suceava - 8p.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii