Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Pătulea şi Marius Cocârlă nu vor mai juca la SSC Farul până la finele campionatului

ro

04 Apr, 2018 15:41 2495 Marime text
Liderul seriei secunde a Ligii a 3-a de fotbal, SSC Farul Constanţa, susţine meciul din etapa a 19-a a campionatului, în deplasare cu CSM Rm. Sărat (ocupanta locului nouă), vineri, 6 aprilie, de la ora 17.00.

Pentru acest meci, antrenorii formaţiei constănţene se confruntă cu câteva probleme de lot: Pătulea, Cocârlă, Alex Grigoraş şi Vântu.

Lui Adrian Pătulea i-a recidivat vechea accidentare, Marius Cocârlă nu s-a refăcut nici până acum, iar juniorul Vântu şi Grigoraş s-au accidentat în partida cu Victoria Traian, Vântu chiar la încălzire! El era titular, astfel că a fost înlocuit în formula de start de Iani, iniţial rezervă.

Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul, a spus că Pătulea şi Cocârlă nu vor putea deveni apţi de joc până la finele campionatului.

Trebuie să câştigăm neapărat meciul cu CSM Rm. Sărat, pentru a avea un moral bun la meciul următor, derby-ul campionbatului, cu Progresul 1944 Spartac. În ciuda problemelor de lot, sperăm într-un joc şi într-o victorie vineri. E un moment puţin mai delicat, echipa fiind neplătită din decembrie. S-a întârziat puţin cu banii, dar sunt convins că băieţii vor rămâne profesionişti şi în continuare, a spus Grigoraş.   


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii