Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adio, visul frumos s-a terminat! ACS Callatis 2012 Mangalia trage obloanele

ro

01 Aug, 2013 00:00 2277 Marime text
Nou-promovata în Liga a III-a de fotbal ACS Callatis 2012 Mangalia nu se va înscrie în campionat, întrucât nu a obţinut sprijinul Primăriei Mangalia. La un moment dat, exista chiar varianta ca echipa să-şi fixeze ca obiectiv promovarea imediată în Liga a II-a, însă lipsa banilor a dus la acest deznodământ nefericit. La ora aceasta, antrenamentele s-au oprit, iar jucătorii, cărora oricum le expiraseră contractele la 30 iunie, îşi caută alte echipe. „Nu s-a ajuns la o înţelegere cu Primăria Mangalia, astfel că nu ştiu dacă vom mai avea susţinerea ei. Chiar dacă asociaţia sportivă va rămâne, nu cred că echipa de fotbal va mai continua, în condiţiile în care, în afară de Primărie şi de Consiliul Local, nu văd cine altcineva ar putea ţine echipa, fie şi cu obiectiv minimal la Liga a III-a.

Păcat, aveam lot bun, cu câteva întăriri şi cu bani puteam ataca promovarea”, a declarat Alexandru Luchici, vicepreşedintele executiv al ACS Callatis 2012 Mangalia, echipă care a preluat ştafeta fotbalului la Mangalia de la vechea Callatis, care nu a fost înscrisă nici ea în campionat, în Liga a II-a, anul trecut, tot din cauza lipsei fondurilor. Nou înfiinţata ACS Callatis 2012 a pornit de jos, din Liga a IV-a (în urma unei colaborări cu Viitorul Pecineaga), a câştigat la pas campionatul şi barajul pentru Liga a III-a, dar când să joace în eşalonul trei, cu posibilitate de accedere imediată la Liga a II-a, firul s-a rupt. Adio, visul frumos s-a terminat! 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cipi 01 Aug, 2013 23:10 pacat o alta echipa se va mai desfiinta suporteri ce faceti ? imi doresc ca Dobrogea sa devina o forta in fotbalul romanesc peste cativa ani buni