Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzații grave după accidentarea Mihaelei Buzărnescu în meciul susținut la turneul de la Montreal. Accidentarea putea fi evitată

ro

09 Aug, 2018 13:56 2011 Marime text
Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, locul 20 WTA, a abandonat, miercuri, în turul doi al turneului Rogers Cup, de la Montreal, după ce s-a accidentat în setul trei al meciului cu sportiva ucraineană Elina Svitolina, numărul 5 mondial, informează Digi24.ro.

Românca a ţipat şi a plâns pe teren de durere. Mulți sunt însă de părere că incidentul putea fi evitat dacă arbritra de scaun ar fi întrerupt meciul cu doar 3 minute înainte de accidentarea Mihaelei Buzărnescu, atunci când sportiva i-a atras atenția că suprafața de joc devenise alunecoasă din cauza ploii.
 

„Ironic, Buzărnescu doar ce îi spusese arbitrei că terenul a devenit alunecos pe linii. Un minut mai târziu, țipa de durere pe teren, după ce a alunecat. Genie Bouchard i-ar fi dat în judecată”, scrie Tennis Sheep.

 

„WTA, unul dintre arbitrii tăi a refuzat să întrerupă meciul după ce Buzărnescu s-a plâns că terenul e prea alunecos. Buzărnescu ar trebui să vă dea în judecată pentru neglijență. Este complet inacceptabil ca un sportiv să iasă în scaunul cu rotile de pe teren. Am fost acolo și părea să fie incredibil de dureros. Chiar am crezut că e o accidentare care să îi încheie cariera și eram furios pe arbitră pentru că a refuzat să întrerupă meciul trei minute mai devreme, când Buzărnescu i-a spus că e prea alunecos pentru a se putea juca un meci de tenis”, scrie un fan care a participat la meci.

Sursa: Digi24.ro.
Sursa foto: Facebook/Mihaela Buzarnescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii