Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actriţa chineză Bai Ling, impresionată de lupta dintre poliţistul Alex Filip şi ciobanul Bogdan Năstase (galerie foto)

ro

11 Mar, 2015 00:00 2844 Marime text
Meciul de la categoria -77 kg a secţiunii Superkombat New Heroes a galei Superkombat de la Ploieşti, dintre Alex Filip (Constanţa) şi Bogdan Năstase (Iaşi), a impresionat-o şi pe actriţa chineză Bai Ling, invitatul special al evenimentului.
 
Starului de la Hollywood i-au plăcut atât încleştarea din ring, întinsă pe durata a trei reprize, cât şi spectacolul, demn de promoţia Superkombat, făcut de cei doi luptători. Filip (29 de ani, 1,80 m, 77 kg la ora meciului), sportiv de la Oyama Karate (antrenor, Marius Burlacu), este poliţist de profesie şi a intrat în scenă purtând celebra sa mască „Anonymous“. Cioban din satul ieşean Coarnele Caprei, Năstase (21 de ani, 1,79 m, 76,8 kg) a venit costumat în ton cu ocupaţia sa: căciulă, sarică şi bâtă, pe care le-a purtat şi după meci, la anunţarea deciziei. De asemenea, ieşeanul a urcat în ring purtând cizme de cauciuc, iar, la final, pentru ca show-ul să fie complet, a făcut flotări (penalizându-se astfel după o lovitură interzisă), şi-a sărutat toiagul norocos, a fluierat ca şi când şi-ar chema oile şi a dat cu căciula de pământ. Celebră pentru rolurile din Crank, Taxi 3 şi Wild Wild West, actriţa chineză a aplaudat confruntarea şi a cerut amănunte despre cei doi luptători, fiind plăcut surprinsă să afle cât de diferite sunt mediile din care vin Filip şi Năstase. Arbitrii l-au declarat învingător pe acesta din urmă, însă au fost şi voci, dintre susţinătorii lui Alex, care au contestat decizia, văzându-l câştigător pe Filip, cu 2-1 la reprize.

 Tratament de luminozitate pentru starul de la Hollywood


 După un sejur de cinci zile, Bai Ling a părăsit România. Actriţa a mărturisit că a rămas impresionată de ţara noastră. „Până să vin aici, ştiam puţine despre România. Plec însă cu amintiri de neuitat. Am colaborat cu oameni profesionişti şi am participat la evenimente de marcă“, a spus actriţa în vârstă de 49 de ani, care a dat startul galei Superkombat de la Ploieşti, la care au venit peste 4.000 de spectatori. Prima sa apariţie oficială a arătat-o pe Bai Ling la braţ cu doctorul Kasem (esteticianul vedetelor), la al cărui cabinet din Bucureşti a efectuat un tratament de luminozitate. Kasem a rămas impresionat de felul în care arată Bai Ling. În capitală, starul de la Hollywood a avut şi o întâlnire privată cu ambasadorul Chinei, iar un grup de copii i-a pregătit o surpriză: un dans tradiţional chinezesc.
 
Sursa foto: Facebook (Superkombat Fighting Championship)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii