Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune de amploare Suporterii Farului vor traversa Constanţa de la un capăt la altul

ro

21 Oct, 2015 00:00 2228 Marime text
În etapa a zecea a Ligii a 2-a, FC Farul joacă la Constanţa cu Oţelul Galaţi, sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 17.00, iar pentru o promovare cât mai bună a acestei partide, suporterii vor participa, vineri, 23 octombrie, la o acţiune de amploare.
 
„În ideea de a promova meciul cu Oţelul Galaţi şi de a readuce lumea la stadion, ne-am gândit să facem o coloană de maşini, care să traverseze oraşul de la un capăt la altul. În faţa coloanei, va fi o maşină cu portavoce, care va anunţa în permanenţă partida. În spatele ei, vom merge cu toţii în coloană“, au postat fanii pe Facebook.
 
Pentru reuşita acţiunii, e nevoie atât de participanţi deţinători de maşini, cât şi de susţinători „pietoni” ai Farului. „Avem nevoie de confirmări pentru toţi cei care pot veni cu maşina. De asemenea, e nevoie şi de suporteri care nu au maşină. Trebuie să fim cât mai mulţi la geamurile autoturismelor, cu fulare sau steaguri. În Constanţa doar Farul contează!“, au mai scris fanii pe reţeaua de socializare. 

La final, rămân la stadion

Participanţii la acţiunea de promovare a meciului Farul - Oţelul se întâlnesc vineri, la ora 17.00, în parcarea de la Kaufland (spre ieşirea din spate, pentru a găsi loc de parcare toţi la un loc). De acolo, se va pleca pe traseul: Kaufland - Gară - Far - Poarta 6 - întoarcere prin Anda - CET - Pod Butelii - Inel II - Institutul de Marină - Soveja - Tomis III - Boema - Cireşica - Sat Vacanţă - Pescărie - Delfinariu - stadion „Farul“. La ora când coloana de maşini va ajunge la arena de fotbal, echipa va avea antrenament, iar toţi fanii vor rămâne la stadion.

„Oţelul e un adversar de luat în seamă“

În clasament, FC Farul se află pe locul cinci, cu 14 puncte, iar Oţelul, echipă retrogradată din Liga 1, care se confruntă cu probleme mari, ocupă poziţia a 11-a (din 13 echipe), cu şapte puncte. În ciuda situaţiei dificile în care se află gălăţenii, Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al Farului, îndeamnă echipa constănţeană să trateze meciul cu seriozitate şi concentrare. „Niciun meci nu e uşor, toate au un grad de dificultate. Oţelul e un adversar de luat în seamă. Formaţie cu jucători tineri, dar de perspectivă, care, dacă sunt lăsaţi să joace, pot pune probleme. Trebuie să tratăm meciul cu seriozitate şi să fim concentraţi, pentru a demonstra că am scăpat de atitudinea aceea de superioritate pe care am avut-o la partidele cu echipele din partea de jos a clasamentului şi care ne-a costat de fiecare dată. Contra formaţiilor din prima jumătate a ierarhiei ne-am mobilizat, avem trei victorii şi două egaluri în cele cinci meciuri cu ele“, a spus Auraş Braşoveanu.

Revin Adrian Ionescu şi Pătulea

Farul vine după două victorii consecutive, 3-0 la Constanţa cu Rapid CFR Suceava şi 3-2 în deplasare cu SC Bacău, succes care a fost primul pe teren străin al „marinarilor“ din acest sezon. Faţă de disputa de la Bacău, antrenorul Constantin Gache se va putea baza pe mijlocaşul Adrian Ionescu (cel căruia i-a expirat etapa de suspendare) şi, mai mult ca sigur, şi pe atacantul Adrian Pătulea, care se va reface după accidentare. Va lipsi în schimb mijlocaşul Onişor Nicorec (eliminat la Bacău) şi se pare că şi fundaşul Doru Bratu, a cărui absenţă, din motive medicale, e mai lungă.   
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii