Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACS Extreme Ronin Fight Constanţa participă cu şase luptători la Campionatul Euro-Asiatic Voievod Moldova, de la Chişinău

ro

24 Apr, 2018 00:00 3412 Marime text
Antrenorul constănţean Şenol Amamut participă cu sportivii săi şi în 2018 la Campionatul Euro-Asiatic Voievod Moldova, de la Chişinău, întrecere de arte marţiale ajunsă la a cincea ediţie. În acest an, competiţia programată în intervalul 28 - 30 aprilie face parte din seria de manifestări care marchează anul „Ştefan cel Mare şi Sfânt“.
 
De la ACS Extreme Ronin Fight Constanţa vor evolua Alin Florin Ifrim, Sarchis Trofin Arachelian, Gabriel Daniel Lepădatu, Amalia Maria Niţă, Mateo Simionescu şi Alexandru Borş, iar antrenorul Şenol Amamut speră la evoluţii reuşite. „Este al treilea an la rând la care participăm şi mereu am obţinut medalii de aur. Sper ca şi la această ediţie să facem aceeaşi figură frumoasă şi toţi să urce pe prima treaptă a podiumului. Vor concura la două probe, Low-Kick şi K1“, a spus Şenol Amamut.
 
La Chişinău, nu va evolua în schimb Marius Daniel Buriu, aflat în refacere după o accidentare. Luptătorul va fi apt însă la Campionatul Mondial Unificat din Italia, care se va desfăşura în luna octombrie a acestui an. În 2017, la aceeaşi competiţie, de la Marina di Carrara (Italia), Marius Buriu a avut evoluţii foarte bune (la categoria +57 kg), astfel că a urcat de două ori pe podium, obţinând medalia de aur la K-1 şi bronzul la Kick-Light, secţiune la care au concurat 11 luptători. Constănţeanul a reprezentat atunci România în calitate de component al lotului deplasat de Federaţia Română de Freestyle Kickboxing.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
Luptător la Extreme Ronin Fight Constanţa Marius Daniel Buriu, aur şi bronz la Campionatul Mondial Unificat din Italia (galerie foto)

Luptător şi antrenor de kickboxing Şenol Amamut a fost testat pentru a intra în garda personală a lui Ion Iliescu (galerie foto)

La gala Urban Legend, de la Mamaia, se anunţă un spectacol deosebit
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii