Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acord de principiu pentru ca SSC Farul să joace pe stadionul Farul returul barajului. Trebuie îndeplinită însă o condiţie

ro

13 Jun, 2017 17:16 4332 Marime text
Campioana Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul, s-a adresat astăzi suporterilor farişti, în perspectiva returului barajului de promovare în Liga a 3-a (împotriva campioanei judeţului Tulcea, Pescăruşul Sarichioi), meci care se doreşte a se disputa pe stadionul „Farul“, pe 24 iunie, 

„Stimaţi suporteri farişti,

DACĂ VĂ DORIŢI CU ADEVĂRAT CA MECIUL DE BARAJ SĂ SE JOACE PE STADIONUL «FARUL», VĂ RUGĂM SĂ VĂ IMPLICAŢI!

Preşedintele Executiv, Directorul Sportiv, împreună cu membrii Comitetului Director tocmai au participat la o şedinţă de lucru cu reprezentanţii DJST Constanţa şi ai Jandarmeriei. Concluziile acestei şedinţe le redăm mai jos:

1. Singura şansă ca meciul retur al barajului de promovare să se dispute pe Stadionul Farul este ca arena să fie ecologizată complet, cel târziu joi, 15 iunie 2017. 

2. Curăţenia presupune nu numai îndepărtarea buruienilor, ci şi înlăturarea obiectelor contondente din tribune (bucăţi din pavaj desprinse, pietre, alte reziduuri ce pot fi utilizate ca proiectile). 

3. Dacă vom finaliza curăţenia, avem acordul de principiu pentru a disputa meciul.

Având în vedere cele expuse mai sus, vă rugăm să veniţi la stadion în limita timpului disponibil pentru a participa la acţiunile de curăţenie! În caz contrar, ne vedem nevoiţi să abandonăm ideea de a disputa meciul pe Stadionul Farul, acesta urmând a fi mutat cel mai probabil pe Stadionul ITC. Avem foarte multe de făcut în foarte puţin timp, iar dacă nu ne mobilizăm, măcar acum, în al 13-lea ceas, nu vom reuşi acest obiectiv!

Atunci când am înfiinţat această echipă, am pornit de la premisa că va aparţine întregii comunităţi fariste nu unui grup restrâns de suporteri entuziaşti!

Vă aşteptăm la curăţenie! NE ÎNTOARCEM ACASĂ!“, este textul comunicatului SSC Farul.

Sursa foto: Facebook (SSC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii