Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul - Academica Clinceni Jo Santos - „E un meci cheie, ca o finală”

ro

04 Mar, 2021 12:42 2597 Marime text
  • FC Viitorul întâlneşte echipa de pe locul şase în Liga 1, ultima poziţie care asigură accederea în play-off.

Aflată pe poziţia a 11-a în clasament, cu 28 de puncte (la opt lungimi de locul 6, ultimul care duce în play-off), dar cu un meci în minus, FC Viitorul joacă în etapa a 26-a a Ligii 1 vineri, 5 martie, de la ora 20.30, acasă cu Academica Clinceni (locul 6, cu 36 de puncte).

E un meci important pentru noi, o partidă grea, contra unei echipe foarte experimentate, care ştie să joace fotbal când e lăsată. Sperăm să ne facem treaba şi să câştigăm, pentru că avem nevoie de cele trei puncte. După victoria cu 5-0 de la Dinamo, în lotul nostru e o atmosferă bună. E normal să fie aşa. Orice echipă îşi doreşte să înscrie multe goluri. Sperăm ca şi vineri să facem un meci mare, a declarat mijlocaşul Andrei Ciobanu, principalul marcator din lotul actual al Viitorului.  

Academica e o echipă bună, astfel că vom avea o partidă dificilă. E un meci cheie, ca o finală, împotriva unei contracandidate la accederea în play-off. Dacă învingem, putem visa, vom avea o şansă bună. Sper să continuăm evoluţia bună de la Dinamo. Dacă vom fi din nou o echipă, vom realiza o victorie mare. Antrenorul şi coechipierii mi-au arătat încredere, de când am avenit la Viitorul. Sunt de trei săptămâni aici, dar mă simt de parcă aş avea un an. Este foarte bine pentru mine, a precizat şi atacantul Jo Santos.

Mircea Rednic, antrenorul principal al FC Viitorul, a punctat că formaţia constănţeană va întâlni un adversar omogen, bine organizat, care ia gol foarte greu.

Academica a avut un sezon foarte bun, constant. Are jucători cu experienţă, care pot face oricând diferenţa. E o formaţie greu de bătut. Tocmai de aceea, trebuie să avem atitudinea de la meciul cu Dinamo. Altfel, şansele noastre de a câştiga vor fi mici. Aveam nevoie de victoria cu Dinamo. Succesul şi maniera în care ne-am impus au adus o atmosferă foarte bună în lotul nostru. Băieţii s-au comportat foarte bine în ambele faze ale jocului. Dacă vrem să rămânem în cursa pentru calificarea în play-off, suntem obligaţi să câştigăm acest meci, a spus Mircea Rednic.    

Citeşte şi:

FC Viitorul a nimicit Dinamo
Andrei Ciobanu şi Jo Santos, incluşi în echipa etapei, care-l are antrenor pe Mircea Rednic


Sursa foto: FC Viitorul    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii