Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academica Clinceni - FC Viitorul, în play-out Rivaldinho - „Mergem să facem un meci bun și să câștigăm“

ro

06 Mar, 2020 14:19 1901 Marime text
FC Viitorul dispută sâmbătă, 7 martie, de la ora 14.30, meciul din etapa a doua a turneului play-out al Ligii 1, întâlnind în deplasare Academica Clinceni.

În clasament, echipa lui Gică Hagi se află pe primul loc, cu 21 de puncte, în timp de Academica este a cincea în ierarhie, cu 14 puncte.

Meciurile contra formațiilor care se bat pentru evitarea retrogradării nu sunt ușoare. De altfel, toate echipele din play-out ne batem acum pentru acest obiectiv, nu suntem salvați matematic. Trebuie să câștigăm cele trei puncte și fiecare meci în parte, întrucât vrem să demonstrăm că alcătuim o echipă bună, chiar dacă în acest an am intrat în play-out. Eu sunt OK acum, nu mai am probleme medicale. Mi-a părut rău că nu am putut ajuta echipa, cât am lipsit, a declarat atacantul Gabriel Iancu.

Suntem pregătiți, a fost o săptămână bună de antrenament. Mergem să facem un meci bun și să câștigăm. Nu vom avea un meci ușor, toate adversarele sunt bune și vrea să o bată pe Viitorul. Vrem să terminăm pe primul loc în play-out, a precizat un alt atacant al FC Viitorul, Rivaldinho.

A început un nou campionat și, din păcate, în primul meci am făcut egal acasă. Mergem la Clinceni să câștigăm cele trei puncte. Respectăm adversarul, pentru că nu am reușit să marcăm în cele două meciuri cu ei din sezonul regulat, dar mentalitatea și gândul nostru sunt să câștigăm acum. Știm că va fi greu, e o echipă dificilă, căreia e greu să-i desfaci sistemul defensiv. Academica a progresat mult în acest an. În spate stă ultimul ei rezultat, victoria din deplasare cu Dinamo. Orice meci e greu, astfel că trebuie abordat cu toată încrederea, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.    


Sursa foto: ZIUA de Constanța       
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii