Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Hagi dispută semifinală de Liga Campionilor

ro

26 Oct, 2012 01:00 1567 Marime text

academie.jpgEchipa de juniori D (jucători de 12 ani) a Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi" s-a calificat ieri în semifinalele turneului internaţional „Childrens Champions League Lukoil", care se dispută în Turcia, la Alanya.

Constănţenii au ocupat locul doi în grupă, după o victorie (3-1 cu Vorskla Poltava, miercuri) şi o înfrângere (0-3, ieri, cu Certanovo Moscova). Pe primul loc s-a clasat formaţia din Rusia. Academia va juca în penultimul act astăzi, cu Galatasaray Istanbul, care a remizat ieri 0-0 în partida decisivă pentru şefia grupei, cu FC Bunyodkor Taşkent.

În partida cu Certanovo, echipa Academiei trimisă în teren de antrenorul Doru Carali a fost: Popa - Ilie (min. 23 Ghiţă), Leca, Ignat, Sefer - Penescu (min. 31 Gândac), Gherghiceanu (39 Calu), Sabangeanu - Oană (39 Bandula), Onişa (31 Antochi), Halep (39 M. Paniţa).

Academia Hagi s-a calificat la turneul final al „Childrens Champions League Lukoil" după ce s-a clasat pe prima poziţie la turneul zonal de la Albena (Bulgaria), în care a câştigat toate cele cinci meciuri, fără a primi gol: 1-0 cu Izida Dobrici, 3-0 cu Blagoevgrad, 6-0 cu FC Farul (în faza grupelor), 2-0 cu Spartak Varna (în semifinale) şi 1-0 cu FC Avangard Zhytomyr (în ultimul act).

Sursa foto: Academia Hagi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii