Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Farul, victorie mare cu Regal Bucureşti Antrenorul Gabriel Şimu a primit cel mai frumos cadou de ziua de naştere

ro

21 Apr, 2017 00:00 3813 Marime text
Echipa Academiei Farul Constanţa a obţinut a cincea victorie stagională în Liga Elitelor Under-17 (juniori B, născuţi după 1 ianuarie 2000), dispunând în etapa a 21-a, în deplasare, scor 2-1 (0-0), de Asociaţia Regal Sport Club Ferdinand I, una dintre cele mai bune formaţii ale campionatului, aflată pe locul patru în clasament.
 
Meciul disputat pe stadionul Prefabricate din Bucureşti a fost unul extrem de spectaculos şi a fost decis de dubla de senzaţie a lui Eduard Brânzan. „A fost cadoul perfect de ziua mea de naştere. Echipa a jucat foarte bine împotriva unui adversar redutabil. Am dovedit din nou că avem jucători extrem de talentaţi“, a declarat Gabriel Şimu, antrenorul Academiei Farul U-17. În ierarhie, formaţia constănţeană se află pe locul zece, cu 24 de puncte.
 
În Liga Elitelor Under-19, unde se înfruntă cei mai buni juniori A din ţară (născuţi după 1 ianuarie 1998), Academia Farul (antrenor, Lucian Marinof) a pierdut în deplasare cu CS Mioveni, scor 1-6. Pentru echipa constănţeană a marcat Gheorghe Dumitru.
 
În aceeaşi rundă, formaţiile FC Viitorul, pregătite de Nicolae Roşca (la U-19) şi Constantin Fălină (la U-17), nu au evoluat, întâlnirile lor de pe teren propriu cu echipele Chindiei Târgovişte fiind amânate pentru data de 26 aprilie. În clasament, FC Viitorul se află pe locul doi, cu 47 de puncte (la U-19) şi pe trei, cu 42 de puncte (la U-17).
 
Sursa foto: Facebook (Academia Farul) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii