Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Farul a câştigat Cupa Prosport Focşani

ro

13 Mar, 2017 14:52 3329 Marime text
Academia Farul a participat in acest week-end cu doua echipe la Cupa Prosport Focsani, competitie adresata categoriei 2004. Grupa I a castigat competitia dupa ce a trecut in marea finala  Stars Brăila - 4-0. Au marcat: Adem Erkan (2 goluri), Dragoș Pătrașcu și Bogdan Albu. Mai mult Andrei Bîlca cu 9 goluri a câștigat titlul de golgheter al competiției.
 
Pentru a ajunge in finala Academia Farul a trecut in semifinale de Dunărea Galați cu 5-2. Au marcat pentru Academia Farul: Andrei Bîlca (2 goluri), Adem Erkan (2 goluri) și Robert Salim.
In grupe echipa antrenata de Florin Bumb a invins Academia Stars Brăila (Roșu) cu 1-3. Au marcat pentru Academia Farul: Adem Erkan și Dragoș Pătrașcu (2 goluri) si ACS Odobesti cu 14-1. Au marcat pentru Academia Farul: Andrei Bîlca (7 goluri), Erkan Adem (2 goluri), Dragoș Pătrașcu (2 goluri), Robert Salim, Ștefan Stavrositu și Alex Moldovan.
 
Academia Farul II a incheiat turneul pe locul 6.
 
" A fost o competitie foarte puternica. Imi felicit echipa a practicat un joc foarte bun. Sunt sigur ca dintre ei multi vor avea de spus un cuvand in fotbalul mare." a declarat Florin Bumb. 

Sursa foto: Academia Farul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii