Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A treia victorie la rând Axiopolis Cernavodă s-a apropiat la două puncte de SSC Farul și Progresul 1944 Spartac!

ro

14 Apr, 2018 21:39 2491 Marime text
Echipa de fotbal Axiopolis Cernavodă continuă seria victoriilor în seria secundă a Ligii a 3-a, astăzi înregistrând al treilea succes la rând, 4-0 pe teren propriu cu CSM Rm. Sărat.

Au marcat Beșleagă (10, 55), R. Mihalache (51) și Fotescu (85).

Principalul lui Axiopolis, Ionel Melenco, a folosit jucătorii: Nanu – A. Rusu, Zaharia, Andrescu (64 V. Hristu), L. Gheorghe – Vieru (59 R. Moldoveanu), M. Hristu (46 Abibula) – Beșleagă (60 Loloț), Fotescu, R. Mihalache – Moise. Rezerve neutilizate: Puia – Răvoiu și Crețu.

Ne-a fost destul de greu în prima repriză, când adversarii au jucat cu mingi lungi, peste apărare. A trebuit să stăm jos, construcția a fost mai greoaie, dar am încheiat prima parte în avantaj,1-0. După pauză, pe fondul căderii oaspeților, am înaintat liniile, am dus mingea la margine, cu centrări, un-doi-uri și ne-am desprins, a declarat Gheorghe Stănculescu, președintele secției de fotbal a clubului din Cernavodă. .

Axiopolis continuă se se afle pe locul trei în clasament, dar distanța față de primele două clasate, SSC Farul și Progresul 1944 Spartac, s-a redus de la patru la două puncte (49 – 44), în urma ictoriei cu CSM Rm. Sărat și a egalului de la Constanța.


În etapa viitoare, Axiopolis va juca în deplasare cu Sportul Chiscani, după care va primi la Cernavodă vizita echipei Progresul 1944 Spartac.   

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Farul TV) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii